Şoförlerin Taşlı Sopalı Kavgasına Gazlı Müdahale: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şoförlerin Taşlı Sopalı Kavgasına Gazlı Müdahale: 5 Yaralı

Şoförlerin Taşlı Sopalı Kavgasına Gazlı Müdahale: 5 Yaralı

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan şoförlerin tartışması, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü.

30.09.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, şehir içi  ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan şoförlerin tartışması, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ün de araya girip ayırmaya çatıştığı şoförlere polis biber gazıyla müdahale etti, 5 kişi hafif yaralandı.

Kavga, öğle saatlerinde Yenikent yakınlarında meydana geldi. Besni'den Adıyaman'a taşımacılık yapan bir minibüsün şoförü, idodiaya göre şehir içi yolcusu aldı. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan şoförler buna tepki gösterip şoförle tartıştı. Şoförler arasındaki tartışma kısa süre sonra taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Bu sırada kavgayı haber alarak olay yerine gelen Besni Belediye Başkanı Saadet Partili İbrahim Öztürk tarafları ayırmayı çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, kavga eden şoförleri biber gazı sıkarak ayırdı. Polisin müdahalesiyle sonlanan kavgada 5 kişi hafif yaralandı, bazıları ise biber gazından etkilendi. Yaralıların ayakta tedavi edildiği olayın ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Öztürk, şoförlerle görüşerek sorunun çözüleceğini söyledi. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şoförlerin Taşlı Sopalı Kavgasına Gazlı Müdahale: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement