Bodrum'da kasap silahlı saldırıya uğradı o anlar güvenlik kamarasına yansıdı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da kasap silahlı saldırıya uğradı o anlar güvenlik kamarasına yansıdı

Bodrum\'da kasap silahlı saldırıya uğradı o anlar güvenlik kamarasına yansıdı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kasap dükkanının önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan Osman Özkök(49) bacağınndan ve bileğinden yaralandı.

29.10.2020 20:42  Güncelleme: 23:53

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından  kasap dükkanının önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan Osman Özkök(49) bacağınndan ve bileğinden yaralandı. Olay anı işyerinin güvenlik kamerasına yansırken polis ekipleri kaçan saldırganın bulunması için çalışma başlattı.

Olay 17.00 sıralarında  Çıkan Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kasap dükkanı önünde çalışanları ile oturan Osman Özkök kimliği belirsiz kişi tarafından silahla  ateş açıldı. Kurşunların isabet etti Özkök kanlar içinde yere yığıldı. Başında şapka ve yüzünde maske olan kimliği belirsiz kişi olay yerinden uzaklaştı.Çevredekilerin ihbarı üzerine  olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Öte yandan olayı gören görgü tanıkları,  "Bir anda geldi  ne olduğunu anlayamadık, başında şapka ve yüzünde maskevardı 3 el ateş ettikten sonra hızla olay yerinden yaya olarak kaçtı." GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Polis  ekipleri tarafından yapılan incelemede  3 boş mermi kovanı bulundu. Öte yandan, Polis ekipleri işyerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek kaçan şüphelinin bulunması için çalışma başlattı. Şapkalı ve yüzünde maske olduğu tespit edilen şüphelinin silahlı saldırısı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da kasap silahlı saldırıya uğradı o anlar güvenlik kamarasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement