Taner Yıldız Temel Atarken Elim Kürekte Zihnim, Kalbim Oradaydı - Son Dakika
Güncel

Taner Yıldız Temel Atarken Elim Kürekte Zihnim, Kalbim Oradaydı

Taner Yıldız Temel Atarken Elim Kürekte Zihnim, Kalbim Oradaydı

Güney Gaz Koridoru projesinin temel atma töreni için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan Bakan Yıldız, kaldığı otelde temel atma törenin ardından basına yaptığı açıklamada, Gece saatlerinde Başbakan Davutoğlu'nun acil toplantıya çağırdığını belirterek, Bugünkü temel atmalardan önce gece sayın Başbakanımız bakanlarımızı toplantıya çağırdı.

20.09.2014 17:09

Güney Gaz Koridoru projesinin temel atma töreni için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan Bakan Yıldız, kaldığı otelde temel atma törenin ardından basına yaptığı açıklamada, Gece saatlerinde Başbakan Davutoğlu'nun acil toplantıya çağırdığını belirterek, Bugünkü temel atmalardan önce gece sayın Başbakanımız bakanlarımızı toplantıya çağırdı. Burada bir başbakan yardımcısı ve iki tanede bakanımız vardı. Acil bir durum olduğunu söyledi. Kendisi ile yaptığımız toplantıda ilk anda ne olduğunu açıkçası kestiremiyor insan bazı endişelerle geliyorsunuz, bir yandan sınırdaki yapılan işlemler var. Başbakanımız, bize sevindirici haberi, hepimizi mutlu eden haberi verdi. Sınıra yakınlaşma olduğunu ve İnşallah bunun iyi bir noktaya doğru gittiğini ama bunun için biraz daha zamana ihtiyacımızın olduğunu söyledi dedi.

Yıldız, Türk rehinelerin kurtulmuş olmasının sevincinin hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını belirterek, İnşallah bu tür sıkıntılar bir daha yaşanmaz. Ben tekrar ülkemize geçmiş olsun diyorum ve ailelerine de aynı şekilde geçmiş olsun diyorum. Güney Gaz Koridoru projesine 4 yıl boyunca 45 milyarlık bir para harcanacak yaklaşık 10 ayrı ülkede . Fakat 47 vatandaşımızdan elde ettiğimiz sevinç ve oradaki özlemi ben bugün temel atmada bulunurken de sürekli zinimde, kalbimde onun olduğunu hissettim. ve buradaki sevincin çok ötesinde ve bütün 77 milyonumuzu sevince gark eden bir yapıyı ben burada hissettim. Elim kürekteydi ama zihnim, kalbim oradaydı dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taner Yıldız Temel Atarken Elim Kürekte Zihnim, Kalbim Oradaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement