Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi

İstanbul'da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji, megakent için öğle saatlerine kadar yoğun kar uyarısı yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Edirne ve Çanakkale'nin il genelinde, Kırklareli ve Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

04.01.2019 09:55  Güncelleme: 10:35

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Meteoroloji, bugün de "öğle saatlerine kadar yoğun kar" açıklaması yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Edirne ve Çanakkale'nin il genelinde, Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçesinde ve Tekirdağ'ın Keşan ve Malkara ilçesinde eğitime bir gün (4 Ocak Cuma) tatil edildi.

İBB EKİPLERİ ALARM DURUMUNA GEÇTİ

Kar yağışı uyarısı yapılan İstanbul'da, dün gece saatlerinde beklenenin aksine sağanak yağmur başladı. Beklenen kar ise sabah saatlerinde kentin bazı ilçelerinde başladı. İstanbul için Meteoroloji'den gelen 'kar yağışı uyarısı' üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, kar küreme araçları ve teçhizatlarıyla alarm durumuna geçti.

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar <a class='keyword-sd' href='/tatil/' title='Tatil'>Tatil</a> Edildi

BEKLENEN KAR SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI

Yetkililer, gece boyunca hazır bekledi. Ancak İstanbullular, kar yağışı yerine, sağanak yağmurla karşılaştı. Gece saatlerinde başlayan yağış, sabaha kadar devam etti. Kentte kar yağışı ise sabah saatlerinde başladı. Bazı ilçelerde etkili olan yağış nedeniyle araç sürücüleri trafikte güçlükle ilerleyebildi.

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi

TRAKYA BÖLGESİ SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİ ALTINA GİRDİ

Trakya Bölgesi, Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı hava dalgasının etkisi altına girdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarının ardından kar yağışı Kırklareli'nin yüksek kesimleri, Edirne'nin Keşan, Tekirdağ'ın Malkara ilçelerinde etkili olmaya başladı.

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi

KIRKLARELİ'NİN 2 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Kırklareli'nin yüksek kesimlerde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar etkisini sürdürüyor. Karın etkili olduğu Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde okullarda eğitime yarın ara verildi. Kar kalınlığı Demirköy'de 7, Kofçaz'da 6, Dereköy Sınır Kapısı yolunda ise 3 santime ulaştı. Karayolları ekipleri yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi

KEŞAN VE MALKARA'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Edirne'nin Keşan ve Tekirdağ'ın Malkara ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

MARMARA GENELİ ARALIKLI YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nde geneli aralıklı yağışlı geçecek.

Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi

İSTANBUL'UN BATISINDA ÖĞLE SAATLERİNE KADAR YOĞUN KAR YAĞIŞI

Yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen bölgede, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul'un batı çevrelerinde öğle saatlerine kadar yoğun kar bekleniyor.

Kara Kış Marmara\'yı Esir Aldı! İstanbul\'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kara Kış Marmara'yı Esir Aldı! İstanbul'da Ekipler Alarma Geçti, 4 İlde Okullar Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement