Tika'dan Guyana'ya Araç Desteği - Son Dakika
Güncel

Tika'dan Guyana'ya Araç Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Latin Amerika ülkesi Guyana'nın Tarımsal Kalkınma Kurumuna araç desteğinde bulundu.

21.03.2016 16:01

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Latin Amerika ülkesi Guyana'nın Tarımsal Kalkınma Kurumuna araç desteğinde bulundu.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Guyana'nın başkenti Georgetown'a yaklaşık bir buçuk saat mesafede bulunan Mahaicony Nehri'nden kaynaklanan sel baskınlarına karşı gerekli tedbirlerin alınması için Guyana Tarımsal Kalkınma Kurumuna birer mini yükleyici, traktör ve römork teslim edildi.

Araç desteği teslim törenine de Dışişleri Bakanlığı Latin Amerika Daire Başkanı Berkan Bazarcı ve TİKA Kolombiya Koordinatörü Dr. Mehmet Özkan ile Guyana'dan Tarım Bakanlığı Genel Sekreteri George Jervis, Tarımsal Kalkınma Kurumu Müdürü Aubrey Charles ve Tarımsal Kalkınma Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenneth Sealey'in yanı sıra ilgili yetkililer katıldı.

Törende konuşan Charles ve Sealey, yardımlar sayesinde Guyana'nın tarımsal kalkınmasının gelişeceğini belirterek, TİKA'ya teşekkürlerini iletti.

TİKA Kolombiya Koordinatörü Özkan da iki ülke arasındaki ilişkilerin daha iyi seviyeye geleceğini ve daha güzel projelere imza atacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tika'dan Guyana'ya Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement