Tokat - Esnaftan Mehmetçik Vakfı'na 'Afrin' Desteği - Son Dakika
Güncel

Tokat - Esnaftan Mehmetçik Vakfı'na 'Afrin' Desteği

Esnaftan Mehmetçik Vakfı'na 'Afrin' desteğiTOKAT'ta 30 yıldır pide salonu işleten İbrahim Koç, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

27.02.2018 17:23

Esnaftan Mehmetçik Vakfı'na 'Afrin' desteği

TOKAT'ta 30 yıldır pide salonu işleten İbrahim Koç, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

Kent merkezinde, Yeşilırmak Mahallesinde pide salonu işleten İbrahim Koç (50), bir günlük kazancının tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayama kararı aldı. Koç, pide salonun önüne 'Afrin- Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz. 27 Şubat Salı günü bütün kazanç Mehmetçik Vakfına bağışlanacaktır' yazılı pankart astı. Bugünkü tüm kazancını ve personelin de yevmiyelerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını kaydeden Koç şöyle konuştu:

"Afrin'de şehit düşen Mehmetçiklerimiz için imkanlarımız dahilinde kazancımızı bağışlayacağız. Askerimiz orada olmasa, bizler burada ne rahat bir şekilde ne oturabiliriz, ne de çalışabiliriz. Onların sayesinde biz burada rahatız. Bunun için imkanlarımız dahilinde bugünkü kazancımızı ve personelimizin yevmiyeleri ile birlikte Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyoruz" dedi.

Tokat - Esnaftan Mehmetçik Vakfı\'na \'Afrin\' Desteği
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat - Esnaftan Mehmetçik Vakfı'na 'Afrin' Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement