Tunceli Vali Cemevinde Muharrem İftarı Verdi - Son Dakika
Güncel

Tunceli Vali Cemevinde Muharrem İftarı Verdi

Vali Cemevinde Muharrem iftarı verdiTUNCELİ Valisi Tuncay Sonel, Aleviler'in matem tuttuğu Muharrem oruçlarının birinci gününde Tunceli Cemevi'nde vatandaşlara iftar yemeği verdi.

21.09.2017 22:46

Vali Cemevinde Muharrem iftarı verdi

TUNCELİ Valisi Tuncay Sonel, Aleviler'in matem tuttuğu Muharrem oruçlarının birinci gününde Tunceli Cemevi'nde vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Vali Tuncay Sonel'in Muharrem ayı oruçları nedeniyle Tunceli Cemevi'nde verdiği iftar yemeğine Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet : aşsavcısı Behçet işlek, Yüksek Adli Adalet Komisyonu Başkanı Ersin Tursun, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, 4'üncü Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Feridun Bircan ile birlikte çok sayıda vatandaş ve Alevi Dedeleri katıldı.

Vali Tuncay Sonel'in verdiği iftar yemeği öncesi cemevindeki bir Alevi Dedesi yemek duası verdikten sonra, iftara katılanlar oruçlarını açtı. Vali Sonel ile diğer protokol üyeleri hep birlikte iftar açtıktan sonra cemevi bahçesine çıkarak bir süre sohbet etti ve dahaa cemevinden ayrıldı.

Tunceli Vali Cemevinde Muharrem İftarı Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Vali Cemevinde Muharrem İftarı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement