Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı\'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

10.04.2018 12:49

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karabulut, mesajında, polisin ülkede kamu düzeninin sağlanması, can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve halkın emniyetini muhafaza etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevleri başında olduğunu ifade etti.

Emniyet teşkilatının, büyük fedakarlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet verdiğini aktaran Karabulut, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.

Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement