Ücretsiz Portfolyo Değerlendirmeleri Bursa Fotofest 2012'de! - Son Dakika
Güncel

Ücretsiz Portfolyo Değerlendirmeleri Bursa Fotofest 2012'de!

Ücretsiz Portfolyo Değerlendirmeleri Bursa Fotofest 2012\'de!

Bursa Fotofest 2012; amatör fotoğrafçılara, çalışmalarını usta isimler tarafından değerlendirme fırsatı sunuyor

15.08.2012 14:17

15-21 Eylül 2012 tarihleri arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan uluslararası fotoğraf festivali Bursa Fotofest 2012; amatör fotoğrafçılara, çalışmalarını usta isimler tarafından değerlendirme fırsatı sunuyor. Ara Güler, Robert Stevens, Mary Ellen Mark, Bruce Gilden, Maggie Steber gibi dünyaca ünlü fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf editörleri, Bursa Fotofest 2012 kapsamında; başvuru yapanların portfolyolarını ücretsiz oalrak değerlendirecek. Ücretsiz portfolyo değerlendirmeleri için son başvuru tarihi 5 Eylül 2012.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ana sponsorluğunda düzenlenen ve gelenekselleşme hedefiyle hayata geçirilen uluslararası fotoğraf festivali Bursa Fotofest; Türk ve dünya fotoğrafçılarını, sergiler, gösteriler, atölye çalışmaları, paneller, söyleşiler gibi etkinliklerle dolu zengin bir programla Bursa'da buluşturacak. Bu yıl ikincisi, "İnsanlığın İzleri" konu başlığı ile düzenlenen Bursa Fotofest 2012; dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan insanların, savaşlara, ekonomik problemlere ve doğal kaynakların tükenme tehlikesine rağmen, yaşamın her alanında verdiği o soylu mücadeleyi anlatan fotoğraflara ve böylesine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyor.

Bursa Fotofest 2012, düzenlediği etkinlik ve yarışmalarla, Türkiye'den ve dünyadan, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf meraklılarına da kucak açıyor. Meraklıları için oldukça zor bulunan bir fırsat sunan festivalde, ücretsiz portfolyo değerlendirmeleri; usta sanatçı Ara Güler, belgesel fotoğrafın ünlü ismi Mary Ellen Mark, Magnum Photos'dan Bruce Gilden, National Geographic editörü Maggie Steber, Newsweek'ten Jamie Wellford, üniversitelerde dersler veren fotoğraf editörü Robert Stevens, Japonya'nın en önde gelen editörlerinden Noriyuki Asahi, Zaman gazetesi fotoğraf editörü Selahattin Sevi ile fotoğrafçılar Özcan Ağaoğlu, Ömer Orhun, Coşkun Aral, Süreyya Yılmaz Dernek, Ergün Turan ve Jeremy Sutton-Hibbert tarafından yapılacak.

Portfolyo değerlendirmeleri için başvurular, 1 Ağustos 2012-5 Eylül 2012 tarihleri arasında, www.bursaphotofest.org üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ücretsiz Portfolyo Değerlendirmeleri Bursa Fotofest 2012'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement