Ünlü CEO, Gay Olduğunu İlk Defa Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Ünlü CEO, Gay Olduğunu İlk Defa Açıkladı

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, gay olduğunu resmen açıkladı. Cook, bundan gurur duyduğunu belirterek "Eşcinsel olmam tanrının en büyük hediyesi" dedi.

30.10.2014 16:31  Güncelleme: 17:14

Daha önce Out dergisinin "Dünyanın en güçlü eşcinseli" olarak duyurduğu Tim Cook, ilk kez kendi ağzından gay olduğunu açıkladı.

"TANRI'NIN BANA EN BÜYÜK ARMAĞANI"

Apple'ın CEO'su Tim Cook, eşcinsel olduğu için gurur duyduğunu belirterek, eşcinsel olmasını 'tanrının kendisine verdiği en büyük hediyelerden biri' olarak gördüğünü söyledi.

DERGİYE YAZDIĞI YAZIDA AÇIKLADI

Bloomberg Businessweek dergisi için bir yazı kaleme alan Cook; "Eşcinsel olmak, azınlık olmanın nasıl bir şey olduğunu anlamamı ve diğer azınlıkların her gün nasıl meydan okumalarla karşılaştığını görmemi sağladı" diye yazdı.

"BAZI ZAMANLAR ZOR VE RAHATSIZLIK VERİCİ OLDU"

Apple'ın 53 yaşındaki CEO'su, "(Eşcinsel olmak) Daha fazla empati kurmam, daha zengin bir hayat yaşamamı sağladı. Bazı zamanlar zor ve rahatsızlık verici oldu; ancak bu bana kendime güvenmemi, kendi yolumu çizmemi, bağnazlık ve olumsuzlukların üzerine yükselmemi sağladı. Bana ayrıca gergedan derisi verdi ve bu, Apple'ın CEO'su olduğunuzda, epeyce işe yarayan bir şey."

Ünlü CEO, Gay Olduğunu İlk Defa Açıkladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü CEO, Gay Olduğunu İlk Defa Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yusuf islam: Allah'ın laneti daim üzerinde olacak inşallah. . cehennem seni bekliyor. . . 14 7 Yanıtla
  • Cemo: bundan sonra daha iphone almam, samsunga gececem:)) tabi iphone 6mi simdi hemen cope atamam 10 11 Yanıtla
  • irfan: Şimdi gereksiz bir sürü saçma sapan yorum gelecek. . Övünülecek bir durum değil bence o konuda hemfikirim sizle ama eşcinsellik bir tercih değil (Tırcı denilen kesim dışında ) Öyle olduğu empoze edilmeye çalısılıyor. . Bu yüzden yorum yapmadan önce siz istemediğiniz halde eşcinsel doğduğunuzu düşünün ve sonra yorum yapın. At gözlüğüyle bakanlar hemen yazımın altına küfürlü yorumlar yazacak şimdi. 14 3 Yanıtla

Advertisement