Ünlü DJ Sharam Jey, 19 Eylül'de IZAKA'da! - Son Dakika
Güncel

Ünlü DJ Sharam Jey, 19 Eylül'de IZAKA'da!

IZAKA'nın Muhteşem Partileri Yeni Sezonda da Hız Kesmiyor

04.09.2015 10:03

Dört farklı lezzet mekanını tek çatı altında bir araya getiren İstanbul'un yeni buluşma noktası IZAKA Restaurants&Bar-Lounge, yeni sezona yine iddialı bir DJ partileriyle adım atıyor! İyi yemek, iyi müzik ve iyi servisi aynı mekanda buluşturan IZAKA, muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde yapılan unutulmaz partilerine bir yenisini ekliyor ve 19 Eylül Cumartesi günü ünlü DJ Sharam Jey'i müzik ve eğlence severlerle buluşturuyor.

IZAKA SOUND OF BOSPHORUS VOL 2, 19 Eylül Cumartesi günü dünyaca ünlü DJ Sharam Jey'i sahnesinde ağırlayacak. Dünyanın pek çok farklı yerinde muhteşem performanslara imza atan Jey'in IZAKA'nın benzersiz manzarası eşliğindeki performansı, mekanın diğer DJ partileri gibi hafızalara kazınacak.

90'lı yılların başında hızla müzik dünyasına giren Sharam Jey, bu güne kadar yaptığı 1000'e yakın parça ile her zaman listelerde kendine yer buldu. Jey'in çalıştığı dünyaca ünlü isimlerin başında ise Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo&Don Diablo ve Roisin Murphy geliyor.

Kendi markası olan Bunny Tiger Records adı altında dünya çapında pekçok prodüktör ile de çalışan sanatçı, tüm dünyadaki sahnelerde muhteşem şovlar sergiliyor.

Ülkemizde de yakından takip edilen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sharam Jey'in IZAKA'ya özel hazırladığı seti ile gerçekleştireceği göz alıcı performansına tanıklık edenler, benzersiz bir gece yaşayacaklar!

Gecenin ev sahipliğini Izaka'nın müzik direktörlüğünü de üstlenen Murat Kanar gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü DJ Sharam Jey, 19 Eylül'de IZAKA'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement