Uyanık Kedi, Sıcak Havaya Karşı Çözümü Bulmuş! - Son Dakika
Güncel

Uyanık Kedi, Sıcak Havaya Karşı Çözümü Bulmuş!

Marketin kapısının her açılmasında marketin içinden gelen serin havadan faydalanmaya çalışan kedi, sevimli görüntüler oluşturdu.

26.07.2017 10:03  Güncelleme: 10:22

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, aşırı sıcaklardan bunalan bir kedi, serinlemek için bir marketin kapısını mesken tuttu. Kapı açıldıkça marketin içinden gelen serin havadan faydalanmaya çalıştı.

ALIŞVERİŞ YAPANLARI BİLE UMURSAMADI

Sıcaklığın 40 dereceye ulaştığı İskenderun'da vatandaşlar evlerinden çıkamıyor, sokakta yaşayan hayvanlar ise serin yerler arıyor. Bir sokak kedisi de bir marketin kapısının önüne yatarak, marketteki klimadan faydalanarak serinlemeye çalıştı.

VATANDAŞTAN, "EVLERİN ÖNÜNE BİR KAP SU KOYUN" ÇAĞRISI

Ali Korkmaz adlı vatandaş, havaların çok sıcak olduğunu, en az insanlar kadar hayvanların da bu sıcaktan etkilendiğini belirterek, "Hava çok sıcak, gördüğünüz gibi sokaklar da bomboş. Hayvanlar da kendilerine serinleyecek yerler arıyor. Kapıdan çekilmiyorlar. Onlar da serinlemek istiyor" dedi. Cüneyt Uyar adlı bir vatandaş ise, "Onlar sokakta bu sıcakta su bulamıyor, yemek bulamıyor. İnsanların biraz daha duyarlı olması gerekiyor. En azından evlerinin önüne bir kap su koyarak bu hayvanları biraz daha serinletebilirler" diye konuştu.

Uyanık Kedi, Sıcak Havaya Karşı Çözümü Bulmuş!

Son Dakika Güncel Uyanık Kedi, Sıcak Havaya Karşı Çözümü Bulmuş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement