Vali Çomaktekin'in Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Çomaktekin'in Veda Ziyaretleri

AMASYA(AA) - Valililer Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

08.06.2016 17:46

AMASYA(AA) - Valililer Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

Çomaktekin, Taşova Hükümet Konağı önünde Kaymakam Kudret Kurnaz, Garnizon Komutanı Teğmen Murat Semiz, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Çomaktekin, yaptığı konuşmada, hizmet süresi boyunca Amasya'nın dört bir yanına imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Taşova'nın Amasya'nın en önemli ve güzel ilçelerinden biri olduğunu ve ilçeyle ilgili olumsuz hiçbir şey yaşamadıklarını anlatan Çomaktekin, "Taşova'nın daha ileri bir noktaya gitmesi için önemli çalışmalarda yürütüldü. Başta Yeşilırmak Nehri ıslahı olmak üzere önemli yatırımlar yapıldı ve Taşova'nın görüntüsü değişmeye başladı.

Hizmetler yaparken insani değerlerin ön planda olması gerekiyor. Yönetim tarzında adaletin, şefkatin, merhametin hakkaniyetin olması, kalp kırmamak en önemli hizmetlerdir." diye konuştu.

Kaymakam Balcı da Çomaktekin ile görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ilçeye sağlanan hizmetlerden dolayı Vali Çomaktekin'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Çomaktekin'in Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement