Yağmurdan Evleri Hasar Gören Aile Güç Durumda - Son Dakika
Güncel

Yağmurdan Evleri Hasar Gören Aile Güç Durumda

Yağmurdan Evleri Hasar Gören Aile Güç Durumda

Ağrı'da aşırı yağış nedeniyle evleri hasar gören anne, baba ve kızları güç koşullar altında yaşamaya başladı.

22.06.2016 10:22

Ağrı'da aşırı yağış nedeniyle evleri hasar gören anne, baba ve kızları güç koşullar altında yaşamaya başladı.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan Kıymet-Mehmet Toyran çifti kızları Belma ile birlikte yaşadıkları gecekondu evleri geçen Nisan ayında aşırı yağışlara dayanamayarak hasar gördü. Eşinin yaşlı, hasta ve gözleri görmediği için evin tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söyleyen 55 yaşındaki Kıymet Toyran, şöyle dedi:

"Kocam 75 yaşında ve kalp hastası, gözleri görmüyor. Oğlum 3 yıl önce üzerine atılan bir iftira yüzünden cezaevine girdi. Hasar gören evimizin yanında oğlum ile gelimin de evi var. Ancak gelin anahtarı alıp babasının evine gitti, kapıyı da açmıyor. Biz de balkonda yaşamak zorunda kaldık. Yetkililer sesimizi duysun."

İlgililerden yardım göremediklerini anlatan Kıymet Toyran, "Allah kimseyi sahipsiz koymasın. Hiçbir gelirimiz yok. Ramazan nedeniyle Kızılay'ın veya komşuların yardımı ile karnımızı doyurabiliyoruz. Umarım çektiğimiz bu çileler bir gün biter" dedi.

Kalp hastası olan Mehmet Toyran ise  "Elimden birşey gelmediği için üzülüyorum. Üzüldüğümde de hastalıklarım beni ölüme biraz d aha yaklaştırıyor. Ölürsem eşimi ve kızı böyle bırakıp gititğim için gözüm arkada kalacak" diye konuştu.

- Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yağmurdan Evleri Hasar Gören Aile Güç Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement