Yatağanlı İşçiler Eylemlerinin 4'üncü Gününde (2) - Son Dakika
Güncel

Yatağanlı İşçiler Eylemlerinin 4'üncü Gününde (2)

Yatağanlı İşçiler Eylemlerinin 4\'üncü Gününde (2)

Destek ZİYARETLERİ SÜRÜYOR Balyoz davası kapsamında 33 ay cezaevinde kalan ve 19 Haziran 2014 tarihinde tahliye olduktan sonra İşçi Partisine üye olan emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, 100 İşçi Partili ile eylemdeki Yatağanlı maden ve enerji işçilerini ziyaret etti.

04.12.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Destek ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Balyoz davası kapsamında 33 ay cezaevinde kalan ve 19 Haziran 2014 tarihinde tahliye olduktan sonra İşçi Partisine üye olan emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, 100 İşçi Partili ile eylemdeki Yatağanlı maden ve enerji işçilerini ziyaret etti. İlçe çıkışında otobüslerde inen grup, santrale olan yaklaşık 3 kilometrelik mesafeyi 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Birlik mücadele zafer', 'Ya hep beraber, ya hiçbirimiz' sloganları eşliğinde yürüdü.

Sohbet ettiği işçilere seslenen emekli Hava Tümgeneral Karataş, "Yatağan son kaledir. Buraya gelişimin tarihi bir anlamı var. Artık ben sivil bir askerim. İnsanca yaşamak, ailelerinin yaşamlarını insanca sürdürmeye çalışıyorlar. Biz bu son kale düşmesin diye buradayız ve onların yanındayız. Sadece iki günde kalbi Yatağan'da olan tüm dostların selamını getirdim" dedi.

Daha sonra Muğla Barosu Başkanı Avukat Cumhur Uzun ve yönetim kurulu üyeleri de eylemci işçileri ziyaret edip destek verdi. - Karataş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatağanlı İşçiler Eylemlerinin 4'üncü Gününde (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement