Yatçıların Denizden Sonra Lezzet Yarışı - Son Dakika
Güncel

Yatçıların Denizden Sonra Lezzet Yarışı

Yatçıların Denizden Sonra Lezzet Yarışı

Bodrum'da düzenlenen 27'nci Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'nın birinci gününde denizde mücadele eden yelkenciler akşam ise Gümüşlük sahilinde Mavi Yolculuk Yemek Yarışması'na katıldı.

21.10.2015 11:17

Bodrum'da düzenlenen 27'nci Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'nın birinci gününde denizde mücadele eden yelkenciler akşam ise Gümüşlük sahilinde Mavi Yolculuk Yemek Yarışması'na katıldı. Başlangıç, ana yemek ve tatlılar kategorilerinde hünerlerini sergileyen yarışmacılar, birbirinden ilginç lezzetleri beğeniye sundu.

Bodrum Era Yat Kulübü ve Bodrum Belediyesi'nin organizasyonunda Palmarina Bodrum ana sponsorluğunda düzenlenen 27'nci Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları'nın ilk gününde Bodrum-Gümüşlük etabı yapıldı. Yarışın ardından gece saatlerinde, Gümüşlük sahilinde Mavi Yolculuk Yemek Yarışması'na katılan sporcular, başlangıç yemeklerinde 34, ana yemeklerde 45 ve tatlılarda 40 çeşit sergiledi. Yemekleri Bodrum'un ünlü usta ve aşçılarının bulunduğu jüri üyeleri değerlendirdi.

Yarışmada birinciliği başlangıç kategorisinde Kaya Güneri Plus, ana yemeklerde Gülden Irmak ve tatlılarda ise Gora yatının personelleri kazandı. Yarışmada ilk 3'e girenlere üzerinde kepçe olan plaket ödüllerini Deniz Ticaret Odası Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve eski Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez verdi. İsmail Altındağ bu yıl ikincisi düzenlenen yarışma ile her yıl yüzbinlerce kişinin mavi yolculuğa çıktığı teknelerde yapılan ve çoğu Ege ile Akdeniz mutfağını yansıtan yemeklerin tanıtılmasını amaçladıklarını söyledi.

Yarışma bitiminde yapılan yiyecekler yarışmayı izleyenlere ikram edildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatçıların Denizden Sonra Lezzet Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement