Yeni Dünya Esenler'de Toplandı - Son Dakika
Güncel

Yeni Dünya Esenler'de Toplandı

Yeni Dünya Vakfı, genişletilmiş koordinasyon toplantısını Esenler Kültür Merkezi'nde düzenledi.

08.09.2015 15:51

Yeni Dünya Vakfı, genişletilmiş koordinasyon toplantısını Esenler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, eski İstanbul Ticaret Odası Başkanı Doç. Dr. Murat Yalçıntaş, İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül, eski Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Kartal ve çok sayıda Yeni Dünya Vakfı üyesi katıldı.

ÜLKESİNE SAHİP ÇIKAN NEFERLER

Yeni Dünya Vakfı olarak son bir yılda yapılan çalışmaları katılımcılara barkovizyon eşliğinde anlatan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, "Yeni Dünya Vakfı olarak bu yolculuğa çıkarken tek amacımız vardı; o da ufku geniş, devletine, milletine ve bayrağına sahip çıkan neferler yetiştirmektir. Temel felsefemiz bu düşünce üzerinde kuruludur. Geleceğin yeni Türkiye'sini gençlerimize emanet ederken gözümüz arkada kalmasın istiyoruz. Sahip çıkamadığımız bir gencin, gelecekte kötü emellerin eline düştüğünde bu ülkenin başına ne gibi felaketlerin getirileceği meçhuldür. Bundan dolayıdır ki yarın 'eyvah' edeceğimize şimdiden gençlerimize sahip çıkarak onların elinden tutmak hepimizin asli görevi olmalıdır" şeklinde konuştu.

Programın sonunda Yeni Dünya Vakfı'na emek veren çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve bilim adamlarına plâket takdim edilerek katkılarından dolayı kendilerine teşekkür edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Dünya Esenler'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement