Yeni Güzergahlar İçin Bilgilendirmeler Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Güzergahlar İçin Bilgilendirmeler Sürüyor

Yeni Güzergahlar İçin Bilgilendirmeler Sürüyor

Valilik tarafından yapılan yaya üst geçidi nedeni ile oluşan güzergah değişikliği büyük branda ve afişlerle vatandaşlara aktarılıyor.

01.09.2015 11:17  Güncelleme: 11:18

Yeni Valilik bölgesine yapılan ve Valilik tarafından yaptırılan yaya üst geçidi çalışmaları nedeni ile bazı ilçe merkezlerine giden dolmuş güzergahlarında değişiklik yapılmıştı. Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerine giden toplu taşıma araçları, çalışma tamamlanana kadar, Salim Dervişoğlu Caddesi ve Kırkikievler yan yol güzergahını kullanmaya başladı. Vatandaşların bu doğrultuda yeni güzergahları kullanmaları için çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

BRANDA VE AFİLŞLER ASILI

Valilik yaya üst geçidi yapımı sırasında vatandaşların mağdur olmamaları için Büyükşehir ekipleri tarafından, Salim Dervişoğlu Caddesi ve D100 Karayolu üzerinde bulunan duraklara ve üstgeçitlere 6 adet büyük branda ve 4 adet küçük branda afiş asıldı. Ayrıca güzergâhında değişiklik yapılmış olan toplu taşıma araçlarının içerisine bilgilendirme yazıları asıldı.

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Afişlerle birlikte Toplu Taşıma Daire Başkanlığı personelleri ve Zabıta ekiplerince Halkevi, Vilayet, 42 Evler, Kandıra Sapağı duraklarında ve Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal üstgeçitlerinde vatandaşların sorun yaşamamaları için gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Güzergahlar İçin Bilgilendirmeler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement