Yeni Yıl Coşkusu Moviemax Family HD'de Yaşanıyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Yıl Coşkusu Moviemax Family HD'de Yaşanıyor

Yeni Yıl Coşkusu Moviemax Family HD\'de Yaşanıyor

Yılbaşı ruhunu yansıtan beş film Moviemax Family HD ekranlarına geliyor

06.12.2013 16:03

Yepyeni bir yıla girmenin coşkusunu hem süslenmiş sokaklarda hem de evde televizyon başında yaşamak isteyen filmseverler Aralık ayında Digiturk'te buluşuyor. Yılbaşı ruhunu yansıtan beş film Moviemax Family HD ekranlarına geliyor

Türkiye'nin ilk ve lider yayıncılık platformu Digiturk, üyelerini en yeni ve en zengin içeriklerle buluşturmaya devam ediyor. Yılbaşı ruhunun tüm coşkusuyla yaşanmaya başladığı Aralık ayı boyunca yeni yıl temalı beş film 7'den 77'ye tüm aile üyelerinin birlikte izleyebilecekleri filmlerin kanalı Moviemax Family HD'de filmseverlerle buluşuyor.

Moviemax Family HD Yılbaşı Programı;

HOME ALONE: THE HOLIDAY HEIST: 10 Aralık Salı akşamı 20.30'da ekranlara gelecek olan filmde Finn Baxter'ın yeni evleri ile ilgili maceraları anlatılıyor. Finn Baxter ve ailesi Kaliforniya'dan Maine'deki yeni evlerine taşınmıştır. Evin perili olduğuna inanan Finn yeni hayatından hiç memnun değildir. Ertesi gün anne ve babası alışveriş için dışarı çıkınca Finn ablasıyla evde yalnız kalır. Bu arada Sinclair (Malcolm McDowell), Jessica (Debi Mazar) ve Hughes (Eddie Steeples) adlı üç hırsız evdeki 85 milyon dolar değerindeki Edvard Munch tablosunu çalmak için harekete geçerler.

MERRY IN-LAWS: Yeni yıl heyecanı yaklaşırken Peter ve Alex'in arasındaki ilişkiyi eğlenceli bir dille ekranlara getiren bu romantik-komedi 17 Aralık Salı akşamı 20.30'da Moviemax Family HD ekranlarına gelecek. 'Merry In-Laws'ın konusu ise şu şekildedir; Bir süredir birlikte olan Peter ve Alex yavaş yavaş mutlu sona doğru ilerler. Alex'e evleme teklif etmeye karar veren Peter'ın küçük bir sırrı vardır: Babası Noel Baba'nın ta kendisidir. Ailesine Alex'le evleneceğini söyleyen Peter'ın bu haberi, büyük bir sevinçle karşılanır. Bir an önce gelinleriyle tanışmak isteyen bay ve bayan Claus için heyecanlı günler başlamıştır. Yönetmenliğini Leslie Hope'un yaptığı filmin oyuncu kadrosunda George Wendt, Shelley Long, Lucas Bryant ve Kassia Warshawski yer alıyor.

TRADING CHRISTMAS: Kocasını kaybetmiş Emily ve kızı Heather'in ylıbaşında buluşma çabalarını anlatan 'Trading Christmas' 19 Aralık Perşembe akşamı 20.30'da Moviemax Family HD'de filmseverler ile buluşacak. Emily (Faith Ford), Boston'da okuyan kızını çok özlemiştir. Heather (Emma Lahana) da babasını kaybettikten sonra annesinin özellikle Noel zamanlarında içine girdiği duygusal duruma üzülmektedir. Bu yüzden erkek arkadaşıyla birlikte bu Noel'de Phoenix'e doğru bir yolculuğa çıkmayı planlar. Annesine sürpriz yapmak isteyen Heather, ona okulda kalacağını söyler. Bu sırada Emily de kızına sürpriz yapmak içine Boston'a doğru yola çıkar ve her iki taraf için de olaylar karışır.

OH CHRISTMAS TREE! (FIR CRAZY) : 24 Aralık Salı akşamı 20.30'da ekranlara gelecek olan 'Oh Chirstmas Tree!'de Elise MacReynolds çok yoğun çalışan bir iş kadını olduğu için Noel etkinliklerine katılmaya zaman bulamaz. Ancak yaşanan bazı olaylar sonucunda tam bir kabusun ortasında kalır. Artık hem işsiz hem de yalnızdır. Her şey kötüye giderken müşterilerinden biri olan Darren ile kurduğu yakınlık ona yeni bir umut ışığı olacaktır. Sarah Lancaster ve Eric Johnson'ın başrolde olduğu 'Oh Christmas Tree' ailece keyifle izleyebileceğiniz bir film.

SINGLE SANTA SEEKS MRS. CLAUS: Yalnız bir anne olan Beth Andrews, birkaç yıl önce kocasını kaybettikten sonra aşka olan inancını yitirmiştir. Annesinin bu durumuna çok üzülen Jake, Kuzey Kutbu'na bir mektup yazar. Mektubunda kendisi için yeni bir baba istemektedir. Bu sırada Noel Baba'nın oğlu Nick de babası için birini aramaktadır. Mektubu görünce Beth'in 'o kişi' olabileceğini düşünür. Filmde Crystal Bernard, Steve Guttenberg ve Dominic Scott Kay rol alıyorlar. 'Single Santa Seeks Mrs. Claus' 25 Aralık Çarşamba akşamı 22.10'da Moviemax Family HD'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yıl Coşkusu Moviemax Family HD'de Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement