Zeynep Akgün: Başbakan'ın Bize Yol Sözü Var - Son Dakika
Güncel

Zeynep Akgün: Başbakan'ın Bize Yol Sözü Var

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde AK Parti'den seçimleri kazanan Zeynep Akgün, "Başbakan'ın bize sözü var. Yolumuzun yapılmasını istiyoruz." dedi.

07.04.2014 22:57  Güncelleme: 13:46

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde seçimlere AK Parti'den aday olan ve 30 Mart'ta başkan seçilen Zeynep Akgün, Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Gün içerisinde başkanlığı kazanan Zeynep Akgün, yöresel kıyafetiyle İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı ve akşam da canlı yayına çıktı.

"MAKAM ODASINDA DEĞİŞİKLİĞE GİTMEYECEĞİM"

Belediye başkanı, makam odasında bir değişikliğe gitmeyeceğini belirtti ve sadece estetik bir dokunuş yapacağını söyledi. Başbakan Erdoğan'dan bir isteği olduğunu söyleyen Akgün, şu ifadeleri kullandı:

"BAŞBAKAN'IN BİZE YOL SÖZÜ VAR"

"Başbakan'ın bize sözü var. Eskişehir-Mihalgazi yolunun yapılmasını istiyoruz. Bize yapacağını söyledi. Artık zamanı geldi. Bizim önceliğimiz bu yol. Biz Eskişehir'e mesafe olarak çok yakınız ama gidiş gelişlerde sıkıntı yaşıyoruz. Modern ve çağdaş bir yola sahip olmak istiyoruz. Artık Eskişehir-Mihalgazi yolunun yapılmasını istiyoruz." dedi.

Zeynep Akgün: Başbakan\'ın Bize Yol Sözü Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Zeynep Akgün: Başbakan'ın Bize Yol Sözü Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HELAL OLSUN: KADIN BÖYLE Mİ OLUR DİYEN ASALAK VE DİNİ SİYASETE ALET EDİYORLAR DİYEN GEZİZEKALI MAL eğer çağdaşlık örtmekse bedeni,şempanzeler sizden daha medeni,,, HELAL OLSUN BAŞKAN,ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.ORTANIZDAN ÇATLAYIN LAN BU BAYANI HER GÖRDÜĞÜNÜZDE.... 27 4 Yanıtla
  • seçim bitti: başbakanın öncelikle yapacağı işler var..verilen daha önemli sözler var ..adamlar dağa çıkmaya yol kontrolüne devam ediyor ..onlara yol sıcak yemek kılima lazım bize yasak olan internet kankilere açılması lazım..devir değişti askeri yalvartıyorlar özgürlükçülere....sizi bizi düşünen kim biz dombıra müziğiyle oyumuzu verdik makarnaya devam edelim 9 13 Yanıtla
  • mustafa: duple yolmu yoksa otobanmi cünkü bunlar duple yolu otoban uzerinde hesapliyorlar 4 16 Yanıtla
  • haydaaa: 0:49 ? ne ayak 7 13 Yanıtla
    Bune LA: SALDI SALDI :D:D ne rezil yaa 0 0
  • Osman YAMAN: Amaaaaan teyzem ayıp ettin her türlü yol var başbakanda istediğin yol olsun ;) 10 8 Yanıtla

Advertisement