Yyü'de Plaj Futbolu Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Yyü'de Plaj Futbolu Turnuvası

Yyü\'de Plaj Futbolu Turnuvası

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından YYÜ Su Sporları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sahilinde plaj futbolu turnuvası düzenlendi.

05.09.2014 17:39

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından YYÜ Su Sporları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sahilinde plaj futbolu turnuvası düzenlendi. 3 gün sürecek olan turnuvaya 8 takım katılıyor.

Plaj Futbolu turnuvası, YYÜ Plaj Futbol Takımı ile Tuşba Belediyesispor arasında oyanan karşılaşma ile başladı. 7 Eylül'e kadar sürecek olan turnuvaya 8 takım katılırken, turnuvanın birincisi Ekim ayında Antalya'da düzenlenecek Türkiye Plaj Futbolu Turnuvası'nda Van'ı temsil edecek. Güneş altında yapılan ilk karşılaşma ise oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşmayı 3-2'lik sonuçla Tuşba Belediyesi kazandı.

Turnuvanın Van'da plaj futbolunu geliştireceğini söyleyen YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, "Van Gölü sahilleri ve üniversitemiz Plaj futbolu oynanması için gayet güzel bir alan. Bugünde burada güzel bir turnuvaya imza attık. İnşallah buradan birinci çıkan takımımzda bizi en iyi şekilde temsil eder. Tüm takımlara başarılar dilerim" dedi. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yyü'de Plaj Futbolu Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement