Aydın'da Küçük Kız-Erkek Futbol Türkiye Yarı Finalleri Başladı

Son Güncelleme:

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Küçük Kız-Erkek Futbol Türkiye Yarı Finalleri, Aydın'da başladı. 9 il ve 13 takımdan 200'den fazla minik sporcu, mücadele için Aydın'a geldi. Renkli ve heyecan dolu maçlar, Adnan Menderes Yan Stadyumlarında oynanıyor.

Aydın'da Küçük Kız-Erkek Futbol Türkiye Yarı Finalleri müsabakalar başladı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Küçük Kız-Erkek Futbol Türkiye Yarı Finalleri heyecan dolu bir başlangıçla start aldı. Antalya, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) 9 il ve 13 takımdan 200'den fazla minik sporcu, mücadele için Aydın'a geldi.


İstiklal Marşı ve seremonin ardından Adnan Menderes Yan Stadyumlarında renkli ve heyecan dolu maçlar başladı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; minik sporculara müsabakalarda başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA