Köpekbalığı Şakası, Kalpten Götürecekti - Son Dakika
Komik - İlginç

Köpekbalığı Şakası, Kalpten Götürecekti

Köpekbalığı Şakası, Kalpten Götürecekti

Arap televizyon ekibi için yapılan kamera şakasında denizin ortasında kalan şakazede, köpek balıklarına yem olacağını sanınca korkudan kendini kaybetti.

10.07.2014 11:07  Güncelleme: 14:05

Arap sosyal medyasında bir televizyon ekibi için yapılan kamera şakası en fazla paylaşılan görüntülerden biri oldu. Senaryo uyarınca bir teknedeki iki kişi, deniz aracının devrilmesi üzerine denizin ortasında kurtarılmaları için yardım çağrısında bulunurken uzaktan bir köpek balığı beliriyor. Şaka yapıldığından habersiz üzerinde can yelekleri bulunan Arap kurban, ölmek istemediğini söyledikten sonra köpek balığının gelip kendisini parçalayacağı korkusuyla paniğe kapılarak defalarca şehadet getiriyor.

NEREDEYSE BAYGINLIK GEÇİRECEKTİ

Bugüne kadar sıra dışı deniz araçları üreten bir firmanın tasarımı köpek balığı biçimindeki 60 bin sterline mal olan 2 kişilik deniz aracını kullanan şaka ekibi görevlisi kurbanına hızla yaklaşarak defalarca çevresinde tur atıyor. Korkudan baygınlık geçirme noktasına gelen şaka kurbanının yanına gelen televizyoncu, köpek balığı biçimindeki denizaltıdan çıktı. Suda şehadet getirmeye devam eden kurbanının yanına giderek olanı anlatmaya çalışan televizyoncuya sarılan Arap kurban tepki gösterme yerine kendisini kurtardığı için teşekkür ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Komik - İlginç Köpekbalığı Şakası, Kalpten Götürecekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement