Cazın Keyfini "Jülide Özçelik" İle Alt.Caz’ da Çıkartın! - Son Dakika
Kültür Sanat

Cazın Keyfini "Jülide Özçelik" İle Alt.Caz’ da Çıkartın!

Cazın Keyfini "Jülide Özçelik" İle Alt.Caz’ da Çıkartın!

İstanbul'un eğlence merkezi haline gelen TOMTOM' da bulunan Alt. Caz adından söz ettirmeye devam ediyor

11.05.2011 08:53

İstanbul'un eğlence merkezi haline gelen TOMTOM' da bulunan Alt. Caz adından söz ettirmeye devam ediyor… Jülide Özçelik 13 Mayıs Cuma gecesi konuklarına muhteşem bir program sunmaya hazırlanıyor!

Tomtom' da bir ilke imza atan "Alt. Caz" denenmemiş farklı konseptiyle her ay caz ve cazın sıra dışı projelerine ve vazgeçilmez isimlerin akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor. Caz dünyasından tanınmış birçok önemli ismi ağırlayan "Alt. Caz", 13 Mayıs Cuma günü Jülide Özçelik' i konuk ediyor. Müzik hayatına Müjdat Gezen Sanat Merkezi' nde başlayan sanatçı Nükhet Ruacan, Randy Esen, Yıldız İbrahimova, Can Kozlu, İmer Demirer, Raci Pişmişoğlu, Ayşe Özbekligil, Selen Gülün, Donovan Mixon, Ricky Ford ve Timur Selçuk gibi değerli akademisyenlerden eğitim alarak, caz müzik konusunda başarıyı yakaladı. Kendi bestelerini, sevdiği türküleri değerli ve yetenekli genç caz müzisyeni arkadaşlarıyla birlikte yorumlayarak 2008 yılı başında "Jazz İstanbul Volume-1" albümünü çıkartan Jülide Özçelik' e 13 Mayıs Cuma Günü gitarda Cem Tuncer, bas gitarda Efecan Tuncer, piyanoda Çağrı Sertel, davulda Alp Ertung eşlik edecek. Bu özel sesi ve performansı dinlemek için 13 Mayıs Cuma Günü "Alt. Caz" da olun…

Kendi müdavimlerini oluşturarak caz tarzı müzikten keyif alanların uğramadan geçemeyecekleri bir alternatif halini alacak "Alt. Caz" birbirinden farklı performanslara yer vererek bu sezona da damgasını vuracak!

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul'un cazibe merkezi haline gelen Tomtom,her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cazın Keyfini 'Jülide Özçelik' İle Alt.Caz’ da Çıkartın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement