Güvenç Dağüstün Çift Heyecan Yaşayacak! - Son Dakika
Kültür Sanat

Güvenç Dağüstün Çift Heyecan Yaşayacak!

Güvenç Dağüstün Çift Heyecan Yaşayacak!

Güvenç Dağüstün, "Evde Yoklar" albümünü 29 Mart akşamı Beyoğlu Mayotte'da gerçekleşecek konser ile canlı seslendirecek.

21.03.2012 13:43

Güvenç Dağüstün Albüm Tanıtım Konserinde Çift Heyecan Yaşayacak!

Güçlü yorumcu Güvenç Dağüstün, "Evde Yoklar" albümünde bulunan 9 parçayı ilk kez 29 Mart 2012, Perşembe akşamı saat 21:00'de Beyoğlu Mayotte'da gerçekleşecek konser ile canlı seslendirecek. Konserde müzikseverleri bekleyen bir de süpriz var; Dağüstün'ün Selçuk Yöntem, Pascal Nouma, Tuna Kiremitçi gibi isimlerle rol aldığı, albümünün 2. klibi "Sevdanın Yolları" da ilk kez konseri izlemeye gelenler tarafından izlenebilecek.

Fazıl Say'ın bestelediği "Nazım Oratoryosu"nda solist olarak görev alan ve müzik severlerin hayranlığını kazanan Güvenç Dağüstün'ün, tekniği ve sesiyle hayranlarını heyecanlandıran "Evde Yoklar" albümünün tanıtım konseri için geri sayıma başlandı. Dağüstün'ün ilk solo albümünün prodüktörlüğünü kendisiyle birlikte, Cihan Sezer üstleniyor. İsmini 1993 yılında Sivas Katliamı'nda kaybettiğimiz şair Metin Altıok'un şiirinden alan albümde, aynı adlı eserin de aralarında bulunduğu toplam 9 şarkı yer alıyor. Cihan Sezer Müzik Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkarılan albümdeki sekiz şarkının düzenlemesi Cihan Sezer'e, bir şarkınınki ise Nurkan Renda'ya ait. "Mix"ini İlker Yetimaslan'ın gerçekleştirdiği albümün "mastering"i Analog Dimensions (Slovakya) tarafından yapıldı.

Konser ile beraber aynı zamanda; sözü ve müziği Zafer Cımbıl'a, düzenlemesi Cihan Sezer'e ait olan "Sevdanın Yolları" klibi de konserde gösterilecek. Selçuk Yöntem, Pascal Nouma, Derya Alabora, Yetkin Dikinciler, Levent Can, Mehmet Esen, Tuna Kiremitçi, Ebru Güzel, Zeynep Altıok Akatlı, Tuğçe Kadıoğlu, Nedim Çığıraç, Ferah Aydın, Tülay Bediz, Gülsün Sami, Zihni Şardağ, Cengizhan Yeldan, Eti Motola, Ercan Doğan ve Eyüphan Erkul gibi ünlü isimlerin rol aldığı, bir kısmı Hayat Cihangir 'de bir kısmı da Büyükada'da çekilen ve merakla beklenen klip bu konser ile Dağüstün'ün sevenleri tarafından izlenebilecek. Güvenç'in sevenlerini klipte bekleyen küçük sürpriz ise Güvenç'in sevimli köpeği Kiraz'ında klipte yer alıyor olması. Genel yönetmenliğinde Uğur Yağcıoğlu'nun olduğu klip Galatasaray İTM öğrencileri Özgür Yersüren, Çağrı Ulaş Erdemir, Büşra Hilal Çağçağoğlu, Erdem Akyer ve Esra Ermiş tarafından çekildi.

Kontrtenordan baritona uzanan ses aralığıyla operadan caza, birçok eseri seslendiren yetenekli sanatçı Güvenç Dağüstün; opera sanatçısı kimliğinin dışına çıkarak oluşturduğu, 9 şarkının yer aldığı albümünün konseri ve ikinci klibi "Sevdanın Yolları" ile 29 Mart 2012, Perşembe akşamı saat 21:00'de Mayotte'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Güvenç Dağüstün Çift Heyecan Yaşayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement