Kayseri'de "Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi" açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kayseri'de "Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi" açıldı

Kayseri\'de "Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi" açıldı

Kayseri'de KAYMEK tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne özel hazırlanan "Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi"nin açılışı yapıldı.

08.03.2022 13:52  Güncelleme: 14:52

Kayseri'de KAYMEK tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne özel hazırlanan "Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi"nin açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye girişindeki fuaye alanında gerçekleşen serginin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kadınların gününü kutladı.

Kadın çalışanlarına öğleden sonra izin verdiklerini belirten Büyükkılıç, kadınlar için düzenledikleri sergi nedeniyle KAYMEK'e teşekkür etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de kadınlara bir gün değil 365 gün sahip çıkılması gerektiğini belirterek, "Fedakarlığın timsali olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Programa, Başkan Büyükkılıç'ın eşi Necmiye Büyükkılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve il yönetimi, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, kadın daire müdürleri ile kadın çalışanlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kayseri'de 'Kağıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi' açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement