Kayahan Medya ve Sanat Ödülleri" - Son Dakika
Kültür Sanat

Kayahan Medya ve Sanat Ödülleri"

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkçe Basın Kulübü'nün düzenlediği "Kayahan Medya ve Sanat Ödülleri" törenle verildi.

20.05.2015 17:41

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Türkçe Basın Kulübü'nün düzenlediği "Kayahan Medya ve Sanat Ödülleri" törenle verildi.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı Yerleşkesi'ndeki törende konuşan Türkçe Basın Kulübü Başkanı Mehmet Galip Karasu, herkesin gönlünde taht kuran bir sanatçı adına ödül vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Kayahan yaptığı çalışmalarla hem övgüye hem saygıya hem de şükranla anacağımız ender sanatçılardan biriydi" ifadesini kullandı.

Törende Kayahan'ın ailesine verilen "Onur Ödülü"nü, aile adına sanatçının menajeri Murat Yıldırım aldı.

"Sosyal Proje Gönüllü Sanatçısı Ödülü"ne Mehmet Aslan, "Yeşilçam Özel Ödülü"ne Mahmut Hekimoğlu ve "Sanat Özel Ödülü"ne İlham Gencer layık görüldü.

Törende, "Yılın En İyi Erkek Ses Sanatçısı Ödülü" Zafer İşleyen'e, "En İyi Sabah Kuşağı Sunucusu Ödülü" İsmail Küçükkaya'ya, "Yılın En İyi Genç Oyuncusu Ödülü" Alina Boz'a, "Yılın En İyi Şairi Ödülü" Ahmet Selçuk İlkan'a, "Yılın En İyi Yazarı Ödülü" Seda Akgül'e, "Yılın En İyi Senaristi Ödülü" Mustafa Burak Doğu'ya, "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü" Serenay Sarıkaya'ya, "Yılın En İyi Dizisi Ödülü" Paramparça dizisine, "En İyi Yarışma Programı Sunucusu Ödülü" Saba Tümer'e, "En İyi Bayan Tiyatro Oyuncusu Ödülü" Nazan Yatgın'a, "Yılın En İyi Anchorwomen"ı ödülü Nazlı Çelik Bilgili'ye, "En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu Ödülü" Çağatay Palabıyık'a, "Yılın En İyi Yapımcısı Ödülü" Öner Arslaner'e, "Yılın En İyi Çıkış Yapan Haber Spikeri Ödülü" Beril Dikmen'e ve "Yılın En İyi Kadın Ses Sanatçısı Ödülü" Nil Özalp'e verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kayahan Medya ve Sanat Ödülleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement