Kayapınar'da Yıldızlar Altında Sinema Keyfi Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kayapınar'da Yıldızlar Altında Sinema Keyfi Başladı

Kayapınar\'da Yıldızlar Altında Sinema Keyfi Başladı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından her yaz, park ve köylerde "Yıldızlar altında sinema keyfi" sloganıyla düzenlenen film günlerinin onuncusu başladı.

12.08.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından yurttaşları sinemayla buluşturmak amacıyla "Yıldızlar altında sinema keyfi" sloganıyla her yıl park ve köylerde düzenlenen film günlerinin onuncusu başladı.

Salı günleri köylerde, haftanın beş günü ise ilçedeki parklarda yapılacak film gösterimleri sekiz hafta boyunca devam edecek. Toplumsal içerikli, doğa ve çocuklara yönelik 8 filmin gösterileceği sinema günlerinde "Apocalypto", "Kuzular Firarda", "İtirazım Var", "Kar Yağmadan Önce", "Eksik", "Kahraman Maymunlar", "Bizim Hoca" ve "Annemin Şarkısı" filmlerinin gösterimi yapılacak.

Köylerdeki film gösterimleri ise ilçeye bağlı Cankatran, Pirinçlik, Beneklitaş, Uyandık, Serapgüzeli, Gözalan ve Kuyusırt köylerinde Salı günleri yapılacak. Köy meydanlarında yapılacak film gösterimlerinin başlangıç saati ise 20.30 olacak. İlçedeki parklarda yapılacak olan film gösterimlerinin günlere göre dağılımı ise şu şekilde: Çarşamba günü Ceylan Park, Perşembe günü Hrant Dink Parkı, Cuma günü Halil İbrahim Oruç Parkı, Cumartesi günü Rojava Parkı, Pazar günleri ise Parkorman.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Kayapınar'da Yıldızlar Altında Sinema Keyfi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement