"Aşk Tükendi, Aşk Şarkıları da Bitti" - Son Dakika
Magazin

"Aşk Tükendi, Aşk Şarkıları da Bitti"

"Aşk Tükendi, Aşk Şarkıları da Bitti"

Yeni albümüyle beğeni toplayan İzel, şarkıların tükenmesini aşka bağladı: Aşk tükendi; her şey gibi şarkılar da daha bir aceleye gelmeye başladı.

15.05.2012 06:03

Uzun bir aradan sonra yeni albümü 'Aşk En Büyüktür Her Zaman' ile müzik severlerle buluşan İzel, önceki gün Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo ortak yayınında Mehmet Akbay'ın sunduğu 'Mehmet'in Gezegeni' programına konuk oldu.

"YALNIZ KALDIM"

Yeni albümünde 12 şarkıya yer veren İzel, programda albümün çıkış sürecinde yaşadıklarını anlattı. Albüm hazırlıkları için altı aylığına Berlin'e taşınan İzel, bu sürecin albüme olduğu kadar, kendisine de iyi geldiğini söyledi. İşte İzel'in programda yaptığı ilginç açıklamalar:

Normalde tek başıma salondan yatak odasına bile gidemem ama Almanya'da son iki ayı tek başıma geçirdim. Hayatımda ilk defa yalnız kaldım ve gördüm ki insan mecbur kalınca her şeyi yapabiliyormuş; ben de tek başıma kalabiliyormuşum meğer!

Şarkıların, melodilerin tükenmesi tamamen aşkla ilgili. Aşk tükendi; el ele tutuşmanın, öpüşmenin yerini başka şeyler aldı. Daha bir aceleye girdi bazı şeyler. O yüzden şarkılar da aceleye geliyor. Ne kadar aşkın tadını çıkararak, acele etmeden, panik yapmadan yaşarsak; şarkılar da o kadar sakin olacaktır.

Şu anda hayatımda hiç kimse yok ama inşallah bir gün baş başa şarkılar dinleyeceğim bir sevgilim olur.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Aşk Tükendi, Aşk Şarkıları da Bitti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement