Cimilli İbo'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu! Böbrek yetmezliğiyle mücadele ediyordu - Son Dakika
Magazin

Cimilli İbo'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu! Böbrek yetmezliğiyle mücadele ediyordu

Karadeniz müziğinin sevilen sanatçılarından Cimilli İbo'nun böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesi sevenlerini yasa boğdu. Sevenleri, kısa sürede Twitter'da trend yaptıkları sanatçı için arka arkaya taziye paylaşımları yapıldı.

16.08.2021 13:32  Güncelleme: 13:37

Koronavirüsü atlattıktan sonra böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer, yaşamını yitirdi. Memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlanacak olan sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu.

"ŞARKILARINDA VE ENERJİNLE HATIRLANACAKSIN"

Cimilli İbo'nun ölüm haberini alan Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Karadeniz müziğinin neşesi, güler yüzü artık aramızda değil. Uzun zamandır hastalıkla mücadele eden Cimilli İbo'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Şarkılarınla, fıkralarınla ve enerjin ile hatırlanacaksın kardeşim. Mekanın cennet olsun" dedi.

Cimilli İbo'nun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Cimilli İbo'nun ani ölüm haberini alan sevenleri ise şarkıcıyı kısa sürede Twitter'da trend yaptı. Binlerce taziye paylaşımı yapılan sanatçı için "Horonlarımızın neşeli adamı gitti" yorumları yapıldı.

İşte Cimilli İbo için yapılan bazı paylaşımlar...

Cimilli İbo'nun ani ölümü sevenlerini yasa boğdu
Cimilli İbo\'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu! Böbrek yetmezliğiyle mücadele ediyordu

Son Dakika Magazin Cimilli İbo'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu! Böbrek yetmezliğiyle mücadele ediyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement