Herkes Bu Turnuvaya Davetli - Son Dakika
Magazin

Herkes Bu Turnuvaya Davetli

Herkes Bu Turnuvaya Davetli

Adına TEB İpek Şenoğlu Cup isimli tenis turnuvası düzenlenen İpek Şenoğlu "Herkes bu turnuvada oynayıp maç yapma keyfini yaşayabilir" dedi.

09.02.2013 06:02  Güncelleme: 09:51

'Tenisi çok sevdik' sloganı ile Türkiye Tenis Federasyonu ana sponsorluğunu üstlenen TEB Yıldız; yeni bir turnuvaya imza atıyor. Milli tenisçimiz İpek Şenoğlu adına düzenlenen TEB İpek Şenoğlu Cup isimli turnuva, 11-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Şenoğlu; Esquire dergisine 11 Şubat'ta başlayacak olan turnuva ile ilgili bilgi verdi:

İlk hedefimiz; veteran (emektar) tenis turnuvası düzenlerken uygulanması gereken noktalar konusunda örnek olmak.

16 KATEGORİ YER ALACAK

Veteran tenis turnuvalarında, kule hakemi olmuyor. Sadece kort çevresinde gözlemciler oluyor. Biz; açacağımız 16 kategoride de, yarı final maçlarından itibaren kule hakemi kullanarak bir ilke imza atmak istiyoruz.

Maç kurallarını bilen herkes turnuvaya katılabilecek.

Kupa töreninde konser ve kokteyl düzenlenecek. Sponsorlarımız ile katılımcılar ve basın mensupları bu etkinlikte bir araya gelecek.

BİR SÜRPRİZ YAPABİLİRİM

Turnuvada oynamak dışında, her aşamasında yer alacağım. Sonuçta bu turnuva; benim adıma düzenlenen ilk tenis turnuvası. Belki bir gösteri maçımız da olabilir ama detayları sürpriz olarak kalsın.

Turnuvaya katılmak isteyenler, internet sitemizden kayıt yaptırarak bu organizasyonda yer alabilir. Açtığımız 16 kategori içerisinde 'Yeni Başlayan Erkek' ve 'Yeni Başlayan Bayan' kategorilerimiz de var. Yani herkes bu turnuvada oynayıp maç yapma keyfini yaşayabilir; maç kurallarını bilmeleri yeterli.

Yalnızca kazananlar değil, finalistlerimiz de çeşitli ödüller kazanacak. Ayrıca her katılımcımız için de, TEB İpek Şenoğlu Cup tişörtünün de içinde bulunduğu ufak bir hediye paketimiz olacak.

TURNUVAYLA İLGİLİ DETAYLAR

Turnuvanın gerçekleştirileceği tesis: Club Sporium Akatlar

Kategoriler: Yeni Başlayan Erkek ve Bayan, +18 Tek Erkek ve Bayan, +35 Tek Erkek ve Bayan, +45 Tek Erkek ve Bayan, +55 Tek Erkek, +35 Çift Erkek ve Bayan, +45 Çift Erkek, +55 Çift Erkek, +18 Karışık Çiftler, +35 Karışık Çiftler, +45 Karışık Çiftler

Bilgi için: www.ipeksenoglucup.com

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Herkes Bu Turnuvaya Davetli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement