İbo'yu Çıldırtan Soru - Son Dakika
Magazin

İbo'yu Çıldırtan Soru

İbo\'yu Çıldırtan Soru

İbrahim Tatlıses, Twitter'dan vurulduğu dönemi yeniden gündeme getirenlere sert yanıt verdi.

11.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:44

Almanya'da yaklaşık 13 gündür fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, Twitter'dan vurulduğu dönemi yeniden gündeme getirenlere sert yanıt verdi. Tatlıses, "Senin aklın başına gelmedi mi?" diye yazan bir takipçisine ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, "Başıma gelen kalleşliği ve kahpeliği kar sayıp bana laf edenlere acıyorum. Ben kul tarafından vurulmadım, Allah tarafından vuruldum. Bu da şereflerin en büyüğüdür" diye yazdı.

Tatlıses ayrıca Twitter hesabına Kemal Sunal ile yıllar önce birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı yükleyip, "Tüm kahpelik ve kalleşliklere ben de, rahmetli de böyle gülerdik" diyerek tepki gösterdi.

KİM TAKAR HADİSE'Yİ

Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği'nde Hadise'den önce DJ olarak performans sergileyen İdo Tatlıses; Hadise fanlarının Twitter'daki sert yorumlarına tepki gösterdi. Amerika'daki okulunun tatile girmesiyle soluğu annesi Derya Tuna'nın yanında alan İdo; "Kendini Hadise ile bir mi tutuyorsun?" diyen takipçisine şöyle cevap verdi: "Biri Tatlıses, diğeri kim demiştiniz, çıkaramadım. Beni sahneden indirecek kişi daha olmadı. Kim takar Hadise'yi, banane" diye yazdı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İbo'yu Çıldırtan Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement