Maya Portakal-İbrahim Bitargil Düğününde Davetliler Zehirlendi - Son Dakika
Magazin

Maya Portakal-İbrahim Bitargil Düğününde Davetliler Zehirlendi

Maya-İbrahim Bitargil çiftinin görkemli düğünlerinde ikram edilen yiyecek davetlileri zehirledi. Bazı davetliler geceyi hastanede geçirdi.

11.09.2014 09:22  Güncelleme: 09:42

Maya-İbrahim Bitargil çiftinin görkemli düğünlerinde ikram edilen bir yiyecek davetlileri zehirledi. Bazı davetliler geceyi hastanede geçirdi.

DÜĞÜNE KATILANLAN DAVETLİLER ZEHİRLENDİ

Aralık 2009'da Rezzan Benardete ile Paris'te evlenip Ekim 2011'de tek celsede boşanan Antakyalı İbrahim Bitargil, cumartesi günü cemiyet hayatının gözde bekarlarından Maya Portakal ile ikinci evliliğini yaptı. Hatay'ın Arsuz ilçesindeki Arsuz Hotel'in plajında yapılan düğüne İstanbul'dan ve yurt dışından pek çok misafir katılmıştı. Çiftin mutluluğuna ortak olmak için Arsuz'a giden davetlilerden bir kısmı, düğünün ertesi Sabahı Hastanelik oldu. Düğünden erken ayrılan davetlilerde bir sorun yaşanmamış ancak after party'ye katılıp gece yarışından sonra servis edilen ikramları yiyenler, gıda zehirlenmesi yaşamış. Arsuz'daki hastane yetersiz kaldığı için mecburen İskenderun'dakilere gitmişler.

ÖZYEĞİN ÇİFTİNİN DÜĞÜNÜNDE DE ZEHİRLENMİŞLERDİ

Yaşananlar karşısında çok üzülen İbrahim-Maya Bitargil çifti, evli olarak uyandıkları ilk gün hastaneleri dolaşıp dostlarından özür dilemiş. Böylesi bir olay 2001 yılında; önceki yıl boşanan Murat Özyeğin ile Edvina Sponza'nın Fransız Konsolosluğu'nun Tarabya'daki bahçesinde gerçekleşen düğününde de yaşanmıştı. Aşırı sıcak ve nemli ortamda en fazla 45 dakikada ikram edilmesi gereken ıstakozların geç servis edilmesi nedeniyle, düğüne katılan konukların çoğu zehirlenmişti. Hüsnü- Ayşen Özyeğin çifti, tüm davetlilere birer özür mektubu göndermiş, yeni evliler de üzüntüden balaylarını ertelemişti.

Maya Portakal-İbrahim Bitargil Düğününde Davetliler Zehirlendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Maya Portakal-İbrahim Bitargil Düğününde Davetliler Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • UKKUS;: Geçenlerde Tekirdağ (Malkara'da) zehirlenme olayı için askeri birliği yerden yere vuranlar buna ne der acaba. ? Tahmin edersiniz ki bu düğünün ikram malzemeleri ikinci el(!) , yani ucuz değildir. Böyle de zehirlenme olabiliyormuş demekki. . Geçmiş olsun. 3 2 Yanıtla
  • başbakan: israf edin sonra ülke kalkınmıyo yok geçinemiyoz bırakın bu işleri 2 1 Yanıtla
  • Hemşinli Agop: 10 milyon çerkez ve 10 milyon balkan göçmenide bundan sonra düğünlerini hatta yaşamlarını kaçıp geldikleri balkanların makedonyanın ve kafkasyanın abhazyanın ve batumun dağ köylerinde yapabilirler. 0 0 Yanıtla

Advertisement