Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda, kadrosuna Melisa Aslı Pamuk'u dahil etti. Hikayesi ile izleyenleri şoke edecek olan Pamuk'un hangi bölümde diziye dahil olacağı ise netlik kazanmadı.

20.04.2021 20:00  Güncelleme: 07:11

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, yeni hikayeler ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

DERİN TRAVMALARI EKRANA GETİRECEK

Kadrosuna sık sık yeni isimleri dahil eden iddialı dizi, bu kez Melisa Aslı Pamuk ile anlaştı. Son olarak Hay Sultan dizisinde rol alan Pamuk, canlandıracağı karakteri ile başından çok kötü olaylar geçen bir kadının çocukluk yıllarında yaşadığı travmaları ekrana getirecek.

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu
Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda\'nın kadrosuna dahil oldu

Son Dakika Magazin Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KİM DOGRU Kİ: Gülseren BUDAYICIOĞLU, hastalarının kendi sine anlattıkları, hekimle arasında sır olması gereken anılarından, Nihat Efendi anlattığı ve para almaması gereken dini bilgilerden, Esra EROL milletin bir, birlerini aldatmaların dan parayı götürüyorlar, BU DURUMDA YAN LIŞ NE, DOĞRU NE, ASGARİ ÜCRET ALAN VE DOSDOĞRU OLAN EMEKÇİ KARDEŞLER NE, 3 1 Yanıtla
  • Nilsan: Cok merak ettim şımdi umarim başarılı olur 2 0 Yanıtla
  • İsmini vermek istemeyen biri: Melisa çok sevdiğim nadir oyunculardan bir tanesidir hikayeside çok güzel olur İn-şe-Allah 1 0 Yanıtla
  • İsmini vermek istemeyen biri: Ayn iyi bir oyuncu zaten bide bu diziylede iyi bir hikayesi olur 0 0 Yanıtla

Advertisement