Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı

Ünlü rapçiler Ezhel'in 'Olay' isimli şarkısı ve Şanışer'in 17 müzisyenle beraber yaptığı 'Susamam' şarkısı kısa bir süre içinde bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Ancak Ezhel'in kısa sürede büyük ses getiren şarkısı YouTube trend listesinden kaldırıldı.

06.09.2019 10:49  Güncelleme: 11:35

Rapçi Ezhel, 'Olay' isimli şarkıyı ve şarkı için hazırlanan video klibi sabaha karşı yayımladı. YouTube'da yayınlanan ve kısa sürede binlerce kez dinlenen şarkıcının klibi trend listesinden kaldırıldı.

ŞARKISINDA TOPLUMSAL KONULARI ANLATTI

Kısa sürede çok sayıda dinleyiciye ulaşan şarkı, 10 Ekim Ankara Katliamı, Gezi Direnişi, 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi Türkiye gündemi konularını işliyor. Ayrıca video klipte toplumsal muhalefetin çok sayıda eylem görüntüsü de yer alıyor.

TREND LİSTESİNDEN KALDIRILDI

YouTube'un trendler listesine ikinci sıradan giren Ezhel'in 'Olay' adlı şarkısı bir süre sonra listeden tamamen yok oldu. Söz konusu videonun YouTube tarafından kaldırıldığı iddia edilirken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı duruma tepki gösterdi.

Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı
Ezhel

17 RAPÇİYLE ŞARKI YAPTI

Başarılı rap müzisyeni Şanışer, 17 dostuyla beraber 'Susamam' isimli şarkıya imza attı. Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle'nin yer aldığı şarkıda farklı konu başlıklarıyla Türkiye gündemindeki meseleler; adalet, özgürlük, eğitim, kadına yönelik şiddet, hayvana yönelik şiddet, kentleşme gibi konular işleniyor.

Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı
Şanışer

KLİPTE EMİNE BULUT'UN SON SÖZLERİ YER ALIYOR

Deniz Tekin şarkı söylediği anlarda ise Emine Bulut'un ölmeden önceki sesleri yer alıyor.

Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı
Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel\'in klibi trend listesinden kaldırıldı

Son Dakika Magazin Toplumsal konuları şarkı yapan Ezhel'in klibi trend listesinden kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ege Cem Ersever: Millet uyanmasın da ne olursa olsun tabi :D 5 1 Yanıtla
    Cevap veriyorum: Gerçekten haklısın 0 1
  • Ülke: Hukuk çökmüş. 3 1 Yanıtla
  • haliilll24: memeletsiz,klıbı degıl bunu tamamen kaldırmak lazım 2 1 Yanıtla
  • Aslan: Para için reklam peşinde koşan zibidiler.sorsan 15 temmuz da kac kişi şehit oldu veya gezi olayları neden başladı desen mal mal yüzüne bakarlar bunların kafa dumanlı uçuyor bunlar kendilerine hayrı yok bunların. 0 0 Yanıtla
  • Vaybe: Ezhel keşke reklamını yaptığı özendirdiği uyuşturucu içinde susamam deseydi.Show devam etmeli dimi nede olsa şuanda şovmenler revaçta... 0 0 Yanıtla
  • Mavi: Şaka gibi ne demek ya kaldırmak. Ama bu ülkede düşünce özgürlüğü yok diyince de terörist olunuyodu pardon. Biraz beyninizi kullanın be. 0 0 Yanıtla
  • nur: MUHTEŞEMM ADAMSINIZ 0 0 Yanıtla

Advertisement