Türk Oyuncu Reha Beyoğlu İran Dizisinin Başrolünde - Son Dakika
Magazin

Türk Oyuncu Reha Beyoğlu İran Dizisinin Başrolünde

İngiltere merkezli bir İran kanalı tarafından Antalya'da çekimleri yapılan komedi dizisinin başrolünü Türk oyuncu Reha Beyoğlu oynuyor.

21.10.2015 11:34  Güncelleme: 12:23

İngiltere merkezli bir İran kanalı tarafından Antalya'da çekimleri yapılan komedi dizisinin başrolünü oynayan Türk oyuncu Reha Beyoğlu diyaloglarda Türkçe, diğer oyuncular da Farsça konuşuyor.

ÇEKİMLER ANTALYA'DA DEVAM EDİYOR

Türk dizilerinin Orta doğu ülkelerindeki yayın hakkını elinde bulunduran GEM TV'nin, ilk kez iç yapım olarak başladığı dizi filmi "Kalori Yasak"ın çekimleri Antalya'da devam ediyor.

16 BÖLÜMÜ ÇEKİLDİ

Mohammad Ravandi tarafından çekilen dizinin başrolünü Türk oyuncu Reha Beyoğlu üstlenirken, şu ana kadar 16 bölümü çekilen dizinin, 30 bölüm olarak yayınlanması planlanıyor.

BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI

Beyoğlu, 1997 yılına kadar profesyonel olarak futbol oynadıktan sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduğunu anlattı.

Beyoğlu, birçok dizide oynadığını, farklı dizilerde de misafir oyuncu olarak yer aldığını dile getirerek, "Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman" filminin de başrol oyuncusu olduğunu kaydetti.

Edindiği bu tecrübe sayesinde "Kalori Yasak" dizisine başlarken çok zorluk çekmediğini vurgulayan Beyoğlu, İran'ın kültürünün de kendilerine çok uzak olmadığını söyledi.

"BENİM İÇİN ENTERESAN BİR TECRÜBE"

Senarist Nima Hassania ise "Türk oyuncuyla çalışmak benim için enteresan bir tecrübe oldu." diyerek bütün senaryoyu önce Farsça yazdığını daha sonra Türkçe'ye çevrildiğini anlattı.

Türk Oyuncu Reha Beyoğlu İran Dizisinin Başrolünde
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Türk Oyuncu Reha Beyoğlu İran Dizisinin Başrolünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement