Yılın Aşk Bombası - Son Dakika
Magazin

Yılın Aşk Bombası

Yılın Aşk Bombası

Murat Boz ile Hadise henüz çok taze bir ilişki içinde ve iki ünlü beraberliklerini herkesten gizliyor.

19.11.2012 12:03  Güncelleme: 17:34

Bu aşk çok konuşulur! Geçen ay menajerliğini de yapan eşi Eliz Sakuçoğlu'ndan boşanan Murat Boz, iddiaya göre kalbini yeni bir aşka açtı.

Ünlü popçu, aynı yarışmada jüri üyeliği yaptığı Hadise'yle yakınlaştı. İlişkilerinin henüz çok başında olan ikili, birbirlerini tanıma sürecinde olduklarından beraberliklerinin duyulmaması için çaba harcıyor.

"O SEKSİ BAKIŞLARIN..."

Hadise, yakışıklı şarkıcının 'O Ses Türkiye'de cazibesini kullanarak kadın yarışmacıları etkilemeye çalışmasına bozulmuş, "Yarışmacıları etkilemek için benim de etkilendiğim o seksi bakışlarını yapma!" diyerek Boz'dan hoşlandığının sinyalini vermişti.

Bu tek cümlecik bile olay olmuş, Twitter'da ikili hakkında aşk dedikoduları almış başını yürümüştü.

"ÇAKMA SİNAN AKÇIL"

Uzun yıllar Hadise ile aşk yaşayan ünlü müzisyen; Murat Boz ve eski sevgilisi için şunları söyledi: "5 şehidimiz varken bana çakma Sinan Akçıl veya hayatımı taklit etmeye çalışan kişilerle ilgili sorular sormayın!" Akçıl'ın bu çıkışına Murat Boz'un ne diyeceği merak ediliyor.

Uzunca bir süredir O Ses Türkiye isimli programda jüri üyeliği yapan ikilinin birbirine olan hitap şeklinden bir şeyler olduğu hissediliyordu ancak ikili bu iddiaları reddediyordu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yılın Aşk Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement