Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri... - Son Dakika
Müzik

Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri...

Arabesk müziğinin başarılı isimlerinden Özgür Alter, 16 Şubat’ta Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı “Efkar” isimli yepyeni albümünde yer alan “Dönmüyor Geri” şarkısına klip çekti.



Sözü Selahattin Sarıkaya’ya, bestesi Uğur...

05.03.2018 23:00

Arabesk müziğinin başarılı isimlerinden Özgür Alter, 16 Şubat'ta Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı "Efkar" isimli yepyeni albümünde yer alan "Dönmüyor Geri" şarkısına klip çekti.

Sözü Selahattin Sarıkaya'ya, bestesi Uğur Bayar'a, müzik direktörlüğü Samim Sakaryalı'ya, aranjesi ise Caner Tepecik'e ait şarkının klip çekimleri Ataköy'deki bir otelde 16 saatte tamamlandı. Yönetmenliğini Tamer Aydoğdu'nun üstlendiği, mutlu bir aşkın hazin öyküsünün anlatıldığı klipte Alter'e Ukraynalı bir model de eşlik etti.

Özgür Alter, albümü hakkında: " İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Emrah şarkılarını dinleyerek büyüdüm. Duayen sanatçılarımız Tatlıses ve Tayfur'un kıymetli şarkıları albümde öne çıkıyor. İlk klibimizi de İbrahim Tatlıses'in yıllar önce okuduğu "Dönmüyor Geri" şarkısına çektik. Çok emek harcayarak kaliteli bir albüm yaptık" şeklinde konuştu.

Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri...
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Müzik Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini 'Dönmüyor Geri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement