Volvo'nun Tercihi Cardata Oldu - Son Dakika
Otomobil

Volvo'nun Tercihi Cardata Oldu

CARMEDYA.COM – Otomobil fiyatlarını online fiyatlandıran ve kısa sürede araçla ilgili tüm bilgileri paylaşabilen Cardata’nın yeni müşterisi Volvo Car Turkey oldu.

29.03.2018 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Otomobil fiyatlarını online fiyatlandıran ve kısa sürede araçla ilgili tüm bilgileri paylaşabilen Cardata'nın yeni müşterisi Volvo Car Turkey oldu."

CDI Otomotiv Bilgi Hizmetleri A.Ş markası olan Cardata, güncel ikinci el araç bilgilerini 10 saniye içerisinde paylaşabilme yeteneğine sahip.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CDI Otomotiv Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın şunları söyledi; "Cardata, herhangi bir 2. el aracın model yılı, marka, model, kasa tipi, yakıt, vites, km bilgisi ve ekspertiz durumuna göre güncel 2.el araç değerini veren online fiyatlandırma uygulamasıdır. Türkiye ikinci el pazarında satılan 11 bin 204 adet modelin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen tek sistemdir. Ayrıca, 2. El fiyatıyla birlikte Cardata, sıfır km fiyat bilgilerini de sadece birkaç saniye içinde önünüze getirmektedir"

The post Volvo'nun tercihi Cardata oldu appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Volvo'nun Tercihi Cardata Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement