Ayrıldığı İşyeri Sahibine Kızdı, Evde Yangın Çıkarttı - Son Dakika
Politika

Ayrıldığı İşyeri Sahibine Kızdı, Evde Yangın Çıkarttı

Antalya'da ayrıldığı işyeri sahibine kızan tarım işçisi, işyerinin kendisine tahsis ettiği evde benzin dökerek yangın çıkarttı.

06.06.2012 15:02

Antalya'da ayrıldığı işyeri sahibine kızan tarım işçisi, işyerinin kendisine tahsis ettiği evde benzin dökerek yangın çıkarttı. Yangına müdahale etmek isteyenleri elindeki bıçakla tehdit eden kişi, daha sonra polise teslim oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aksu ilçesindeki bir tarım firmasındaki işinden yaklaşık 1 ay önce ayrılan G.Ö, Çamköy Mahallesi'nde işyerinin kendisine tahsis ettiği evi odalarına benzin dökerek ateşe verdi. Bu sırada yangına müdahale etmek isteyen diğer işçi ve vatandaşları da elindeki bıçak ile tehdit ederek eve yaklaştırmadı.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olan G.Ö, gözaltına alındı. Yangın ise 3 itfaiye ekibinin yarım saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

G.Ö.'nün komşusu Zafer Atılgan, dumanı fark edince müdahale etmek için eve koştuklarını anlatarak,"Yangına müdahale etmek istedik. Ama elinde ekmek bıçağı vardı ve çok sinirliydi. Bir süre bizi yaklaştırmadı. Polis ekipleri gelince direnmeden teslim oldu" dedi.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan G.Ö.'nün aralarındaki sorunlar nedeniyle bir süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. İfadesinde yaklaşık bir ay önce işten ayrıldığını, yeni bir ev aradığını, ancak iş yeri sahiplerinin evi boşaltmasını söylemesi üzerine sinirlenerek evde yangın çıkarttığını söylediği iddia edildi.

Muhabir: Süleyman Elçin/ Hızır Hacısalihoğlu

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ayrıldığı İşyeri Sahibine Kızdı, Evde Yangın Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement