Bakan Şimşek: Bunlar Çamur Siyaseti Yapıyor - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek: Bunlar Çamur Siyaseti Yapıyor

Bakan Şimşek: Bunlar Çamur Siyaseti Yapıyor

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Siirt'in Baykan ve Kurtalan ilçesinde düzenlediği mitingde CHP ve MHP'yi eleştirdi.

26.03.2014 19:26  Güncelleme: 19:54

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Siirt'in Baykan İlçesine bağlı Veysel Karan-i beldesinde miting düzenledi. Yaklaşık bin kişiye hitap eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ülke ekonomisinin kendi hükümetleri döneminde düzeldiğini ve Türkiye üzerine oynan kirli oyunların yerini tutmadığını belirtti.

Sabah erken saatlerde Veysel Karan-i Beldesinde düzenlenen mitinge, Batman'dan karayolu ile gelen Bakan Şimşek'i burada Veysel Karan-i AK Parti İlçe teşkilatı karşıladı. Yapılan yerel seçimlere az bir zaman kala BDP'li seçmenlere seslenen Bakan Şimşek, "Barış ortamı bizim hükümetimizin döneminde sağlandı. Arkadaşlar lütfen bunları görmezden gelmeyin. Sandık bunun vicdanınıza sorun ve öyle oy kullanın. Bizimle ilgili kirli siyasetler uygulanıyor. Değişik montajlar piyasaya sürüyorlar bunların hepsi yalan dolan. Bizler yaptığımız ihracatlarla ortaya çıkıyoruz. Ancak birileri bunu beğenmiyor ve ülke gündemine değişik montajlar sunarak bizleri karalıyorlar. Sizler emin ki bunlara uymayacaksınız 31 Mart sabahı bu insanlara cevaplarını vereceksiniz" dedi.

Kurtalan Oyunu Belirledi

Baykan İlçesinde yapılan mitingin ardından, karayolu ile Kurtalan İlçesine geçen Bakan Mehmet Şimşek, AK Parti Kurtalan Belediye Başkan adayı Nevzat Karatay'a büyük destek olduğunu ve Kurtalan Halkını rengini belirlediğini söyledi.

Yaklaşık 6 bin Kurtalanlı vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Gençlerimizin ölmesini engelledik. Köylerde, şehirlerde analarımızın ağlamaması, terörle mücadeleye giden 350 milyar doların milletimize hizmet olarak gitmesi ve sanayileşmek demektir. Kürt kardeşlerimizi Kürt olduğu için değil, bizi yaratan Allah yarattığı için seviyoruz. Bizim programımızda ne varsa onu uyguluyoruz. Çünkü biz kardeşlik hukukuna inanmışız. Bütün renkleri, farklılıkları bir zenginlik olarak görüyoruz" dedi.

BDP 15 Yıldır Ne Yaptı?

Kurtalan İlçesinde 5 yıldan beri hizmet yapılmadığını belirten Bakan Şimşek, "Kurtalan adayımız 31 Mart'ta Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Ben sizlere biraz ülkede yaşanan siyasetten bahsedeyim. Bunların tek umudunun çamur siyaseti, montaj siyaseti ve kasetler, Geçmişte vizyonsuz siyasetçiler sayesinde Türkiye'nin milletinden topladığı her 100 liralık verginin 86 lirasının faize gittiğini. Kurtalan'da 15 yıldır BDP ne yaptı? Altyapı ve su sorununu çözdüler mi? Doğru düzgün bir yeşil alan yapabilmişler mi? Biz Ankara'dan para gönderiyoruz. Bu sizin paranız. O paralara ne oluyor? O paraların hesabını sormanız lazım. 15 yılda neler yapılabilirdi. Şimdi Nevzat Karatay kardeşimiz gelecek. Bütün bunları değiştirecek" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Bakan Şimşek: Bunlar Çamur Siyaseti Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement