Bakan Soylu'nun Eşi Hamdiye Soylu, Şeyh Edebali Türbesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Soylu'nun Eşi Hamdiye Soylu, Şeyh Edebali Türbesi'ni Ziyaret Etti

Bakan Soylu\'nun Eşi Hamdiye Soylu, Şeyh Edebali Türbesi\'ni Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eşi Hamdiye Soylu, Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesi ve tarihi Orhangazi Camii’ni ziyaret etti.

05.03.2017 15:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Bilecik'te Şeyh Edebali Türbesi ve tarihi Orhangazi Camii'ni ziyaret etti.

Beraberinde Vali Süleyman Elban'ın eşi Beyza Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in eşi Funda Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı ile birlikte Şeyh Edebali Türbesi ve Orhangazi Camii'ni ziyaret eden Hamdiye Soylu, başta Şeyh Edebali Türbesi olmak üzere kentin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı. Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, türbede dua eden Hamdiye Soylu ve beraberindekilere Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni gezdirip, bölge hakkında bilgi verdi. Tarih Şeridi'ne olan hayranlığını dile getiren İçişleri Bakanı Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, gerek şehir için gerek tarih şeridinde yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Soylu'nun Eşi Hamdiye Soylu, Şeyh Edebali Türbesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement