Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Silopi'de bir korucunun şehit olduğu terör saldırısına ilişkin, "PKK, her Kürt bu katil örgüte boyun eğene kadar terör estirmek istese de biz her Kürt'ü PKK zulmünden kurtarana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

21.09.2015 16:36

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Silopi'de bir korucunun şehit olduğu terör saldırısına ilişkin, " PKK, her Kürt bu katil örgüte boyun eğene kadar terör estirmek istese de biz her Kürt'ü PKK zulmünden kurtarana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Şırnak'ın Silopi ilçesinde aileleriyle bayram alışverişi yaparken bir korucunun şehit olduğu birinin de yaralandığı terör saldırısına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Akdoğan, "Silopi'de terör saldırısında şehit olan korucu kardeşimize Allah'tan rahmet, yaralı korucumuza şifa diliyorum. Hain saldırıyı kınıyorum. PKK, her Kürt bu katil örgüte boyun eğene kadar terör estirmek istese de biz her Kürt'ü PKK zulmünden kurtarana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement