MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı Açıklaması

MHP Kayseri İl Kongresi'ne katılan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "BDP milletvekillerinden birinin söylediğini bir MHP'li milletvekili söylemiş olsa 7 göbek sülalemizi cezaevine tıkarlardı" dedi.

15.04.2012 14:21

MHP Kayseri İl Kongresi'ne katılan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "BDP milletvekillerinden birinin söylediğini bir MHP'li milletvekili söylemiş olsa 7 göbek sülalemizi cezaevine tıkarlardı" dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan il kongresinde bir konuşma yapan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ülkenin güllük gülistanlık olarak gösterildiğini ancak TBMM'de yaşananların bunları yalanladığını söyledi. Varlı, "Biz Türkiye'nin gerçeklerini TBMM'de görüyoruz" dedi.

Hükümetin terörle mücadele politikalarını eleştiren Varlı, "Bugün BDP'li milletvekillerinden birinin konuştuklarını, bir MHP'li söylemiş olsa 7 göbek sülalemizi cezaevine tıkarlardı" ifadesinde bulundu. Terör yandaşlarına sonsuz cesaret verildiğini ileri süren Varlı şu şekilde konuştu:

"Her gün posta koyuyorlar, her gün meydan okuyorlar. Buna rağmen Başbakan, 'Terörle mücadele edeceğiz ve terörün uzantıları ile müzakere edeceğiz' diyor. Terörün uzantıları işte bu posta koyanlar. 'Müzakere edeceğiz' derseniz, bunlar istediği gibi Türk devletine ve Türk milletine posta koyarlar."

Muharrem Varlı'dan sonra kürsüye gelen MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ise 4+4+4 eğitim sistemini eleştirdi. Halaçoğlu, "Osmanlı da eğitim sistemini özelleştirmiş ve bunun neticesinde eğitim misyonerlerin eline geçmişti. Osmanlı Devleti bu nedenle yıkılmıştı" diye konuştu.

Yeni eğitim sisteminde çocukların erken yaşta okula başlayacağını ve sınıfta 24 bilgisayarın bulunacağını söyleyen Prof. Dr. Halaçoğlu, "Bu çocuklar okul boyunca bilgisayarların başında bulunacak ve büyük bir radyasyona maruz kalacaklar. Ayrıca çocukların yazma kabiliyetleri de gelişmeyecek" dedi.

Prof. Dr. Halaçoğlu, 4+4+4'te büyük bir payın paylaşılmaya çalışıldığını ileri sürdü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement