İzmir'de AK Parti ve MHP'den yaralı depremzedelere ziyaret - Son Dakika
Politika

İzmir'de AK Parti ve MHP'den yaralı depremzedelere ziyaret

İzmir\'de AK Parti ve MHP\'den yaralı depremzedelere ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İl Başkanı Veysel Şahin, deprem bölgesinden kente getirilerek SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret ettiAK Parti İl...

12.02.2023 13:26  Güncelleme: 15:33

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İl Başkanı Veysel Şahin, deprem bölgesinden kente getirilerek SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Kerem Ali Sürekli ile Veysel Şahin, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sürekli ve Şahin, yaralılar hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kerem Ali Sürekli, böyle büyük bir afet üzerinden kimsenin siyaset yapmayı düşünmemesi gerektiğini belirterek herkesi yardımlaşmaya çağırdı.

Depremin etki alanının büyüklüğünü vurgulayan Sürekli, şunları kaydetti:

"500 atom bombasının çıkardığı enerjiyle sarsıldık. AFAD, 12 binin üzerinde binanın, 70 bine yakın bağımsız bölümün yıkıldığını bildirdi. Bunu göz ardı edemeyiz. 122 yıldır Türkiye'de olan bütün depremlerin en büyük artçılarından büyük ve çok sayıda artçı meydana geldi. Depremin görüntüleri ürpertici. Devletimiz tüm kurumlarıyla şartları zorluyor, dünyanın birçok yerinden gelen arama kurtarma ekipleri de öyle. Bu durumda, ortaya çıkan sonucu iyi kavramak ve had bilmek gerekiyor. Bu noktada siyaset yapmamak gerekiyor. Yapılması gereken tek şey, dayanışmak, aynı yere yumruk vurmak."

Şahin'in açıklaması

MHP İl Başkanı Veysel Şahin ise Türkiye'nin büyük bir afetle karşı karşıya bulunduğunu belirtti.

Mağdurların her zaman yanında olduğunu kaydeden Şahin, şöyle dedi:

"Rabbim ahirete irtihal edenlere rahmet, geride kalanlara sabırlar versin. Yaralılarımıza şifa, kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimize de güç kuvvet versin. Bütün Türkiye tek yürek olduk. Deprem bölgelerinde kurtarma çalışmalarıyla ve yardımlarla hepimiz bu acıyı paylaşıyoruz. Devletimiz bütün kurumları ile orada milletimiz bütün desteği ile orada. Cenab-ı Allah bir daha bize böyle bir acı yaşatmasın inşallah."

Sürekli ile Şahin, İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Safa Narlı ve dernek yönetimine taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İzmir'de AK Parti ve MHP'den yaralı depremzedelere ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement