YSP Mersin Milletvekili Perihan Koca: Meclis kürsüsü işçilerin kürsüsü olacak - Son Dakika
Politika

YSP Mersin Milletvekili Perihan Koca: Meclis kürsüsü işçilerin kürsüsü olacak

YSP Mersin Milletvekili Perihan Koca: Meclis kürsüsü işçilerin kürsüsü olacak

Yeşil Sol Parti (YSP) Mersin Milletvekili Perihan Koca, işçi sınıfının sömürü ve hak gasplarına karşı verdiği ekmek ve onur mücadelesinin sesi olacaklarını söyledi. Koca, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Meclis kürsüsünün fabrikalarda, iş yerlerinde, atölyelerde, plazalarda insanca yaşam için sefalet ücretlerine karşı direnen işçilerin kürsüsü olacağını kaydetti. Meclis kürsüsünün aynı zamanda bir hesap sorma kürsüsü olacağını belirten Koca, 'İşçi sınıfının sömürü ve hak gasplarına karşı verdiği ekmek ve onur mücadelesinin sesi olacağız.' dedi.

07.06.2023 16:42

Yeşil Sol Parti (YSP) Mersin Milletvekili Perihan Koca, işçi sınıfının sömürü ve hak gasplarına karşı verdiği ekmek ve onur mücadelesinin sesi olacaklarını söyledi.

Koca, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Meclis kürsüsünün fabrikalarda, iş yerlerinde, atölyelerde, plazalarda insanca yaşam için sefalet ücretlerine karşı direnen işçilerin kürsüsü olacağını kaydetti.

Meclis kürsüsünün aynı zamanda bir hesap sorma kürsüsü olacağını belirten Koca, "İşçi sınıfının sömürü ve hak gasplarına karşı verdiği ekmek ve onur mücadelesinin sesi olacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika YSP Mersin Milletvekili Perihan Koca: Meclis kürsüsü işçilerin kürsüsü olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement