Arkadaşımın Aşkı Filmi - Son Dakika
Sinema

Arkadaşımın Aşkı Filmi

Arkadaşımın Aşkı Filmi

Arkadaşımın Aşkı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Arkadaşımın Aşkı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.06.2019 14:54

Mutlu ve huzurlu bir evliliği olan Daniel editör, eşi Isabelle ise bir lisede öğretmendir. Ellili yaşlarını süren Daniel’in hayatı, yıllardır görmediği bir arkadaşı Patrick'le karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Bu güzel tesadüfü bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyen Daniel, Patrick’i evine yemeğe davet eder. Daveti memnuniyetle kabul eden Patrick, yemeğe henüz 30’lu yaşlarında olan yeni kız arkadaşı ile katılır. Yeni misafiri karşısında gören Daniel, adeta büyülenir. Daniel, arkadaşının sevgilisinden ne kadar heyecanlandığını anlayacak kadar kendisini iyi tanıyan İsabelle’in yanında, genç kadınla ilgili hayaller kurmaya başlar ve kendisini büyük bir maceranın içine atar.

Yönetmen: Daniel Auteuil

Senaryo: Florian Zeller

Oyuncular: Sandrine Kiberlain, Adriana Ugarte, Gérard Depardieu, Daniel Auteuil, Christina Crevillén, Joffrey Platel, Brigitte Aubry, Sonia Bonny Eboumbou, Monica Ledesma, Eva Chico, Alvaro Martínez Leon, Florence Coste, Zélie Allemoz, Victor Fagarazzi, Nicolas Benetti, Alessandro Santini, Alain Doutey , John Sehil

Filmin Türü: Romantik

Orijinal Adı: Amoureux de ma femme

Yapımcı Firma: Curiosa Films

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Fransa, Belçika

Orijinal Dili: Fransızca, İspanyolca

Filmin Süresi: 84 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 26.07.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Arkadaşımın Aşkı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement