1 Milyar Euro'yu Veren Ronaldo'yu Alır - Son Dakika
Spor

1 Milyar Euro'yu Veren Ronaldo'yu Alır

Real Madrid Başkanı Florentina Perez, PSG'nin transfer etmek istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo ile ilgili konuştu.

10.09.2015 15:36  Güncelleme: 16:07

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentina Perez, PSG'nin transfer etmek istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo ile ilgili konuştu.

PSG, RONALDO'NUN PEŞİNDE

Real Madrid, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'dan vazgeçebilir mi? Real Madrid Başkanı Florentino Perez bu soruya "hayır" demese de yıldız futbolcudan vazgeçmelerinin imkansıza yakın olduğunu gözler önüne serdi. Eflatun-beyazlılarla 2018 yılında sözleşmesi sona erecek Ronaldo'nun gelecek yaz takımdan ayrılacağına dair haberler çıkıyordu. İddialara göre, Portekizli yıldız Paris Saint Germain'in transfer listesinde de ilk sırada yer alıyordu.

"PSG 1 MİLYOR EUROYA TRANSFER EDEBİLİR"

Florentino Perez, Paris ekibinin Ronaldo'yu kadrosuna katabileceğini ancak bunun için bir serveti gözden çıkarmak zorunda olduğunu dile getirdi. "Paris Saint Germain, Ronaldo'yu istiyorsa 1 milyar euro verip alabilir." diyen Perez, bu yanıtla Portekizli yıldızı gönderme gibi bir planları olmadığını bir kez daha vurgulamış oldu.

KUPA CANAVARI RONALDO

2009 yılından bu yana Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, bu süreçte 1 lig, 2 Kral Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

1 Milyar Euro\'yu Veren Ronaldo\'yu Alır

Son Dakika Spor 1 Milyar Euro'yu Veren Ronaldo'yu Alır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bu adam Messi kadar etmez. .: Messi daha pahali 7 6 Yanıtla
  • taraftar: dostum kimse almasin diye söylenmiş bişi çaktin:) 10 0 Yanıtla
  • Boyacı 66: O zaman messi 2 milyar euro messi is best 4 5 Yanıtla
  • tunc: oldu cennetten yarım dönüm arazi versinler mi bide. 5 0 Yanıtla
  • gncfbli: iyi sallamış sözleşmesinde 120m euro getirince serbest kalır maddesi var neyin kafasını yaşıyor bu adam ki :))))))))))))) 5 0 Yanıtla
  • One way: Bi insana bu para veren olursa tarihe geçer 3 0 Yanıtla

Advertisement