Ahmet Ağaoğlu: 2-0'dan 2-2 Hoş Bir Sonuç Değil - Son Dakika
Spor

Ahmet Ağaoğlu: 2-0'dan 2-2 Hoş Bir Sonuç Değil

"Bu sene böyle geçecek""Borç hala aynı""Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, son 4 yılda oluşturulmuş bir ucubedir"Mustafa AKIN / İSTANBUL - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "2-0'dan 2-2 hoş bir sonuç değil.

04.03.2019 23:25

"Bu sene böyle geçecek"

"Borç hala aynı"

"Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, son 4 yılda oluşturulmuş bir ucubedir"

Mustafa AKIN/ İSTANBUL - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "2-0'dan 2-2 hoş bir sonuç değil. Futbolcuların iyi niyetlerinden, fedakarlıklarından hiç bir şüphemiz yok. Ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Kasımpaşa bizi ikinci yarı sahamıza hapsetti" dedi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Ligin ilk yarısında da 2-0 geriye düşmüştük ve 4-2 kazanmıştık. Ancak ikinci yarı oynadığımız futbol yakışmadı. Takımda belirgin bir yorgunluk var. Akhisarspor, Erzurumspor maçından sonra ara var. O sürede toparlanma şansımız olacak. Sakatların da iyileşeceğini tahmin ediyorum. Elimizdeki malzemeyle verilecek en iyi mücadeleyi veriyoruz. Oyunculara da fazla bir şey söyleyemiyorum. Onlar da ellerinden gelen gayreti fazlasıyla gösteriyor ve bunu hepimiz biliyoruz. Bu sene böyle geçecek. Sezon başında da söylediğim gibi Avrupa Kupaları'nı kovalıyoruz ve elimizdeki kadroyla en iyi mücadeleyi vermeye çalışıyoruz. 2-0'dan 2-2 hoş bir sonuç değil. Yine bizi bütün bir hafta 'ah, vahla' geçirecek bir sonuç. Futbolcuların iyi niyetlerinden, fedakarlıklarından hiç bir şüphemiz yok. Ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Kasımpaşa da diken üstünde. Hocaları hastaneye kaldırılmış, onun da vermiş olduğu bir etki var. İkinci yarı bizi sahamıza hapsettiler, onları da tebrik etmek lazım" diye konuştu.

"BORÇ HALA AYNI"

Ahmet Ağaoğlu, 450 milyon TL borç ödediklerini ancak borcun hala aynı yerde durduğunu söyleyerek, "UEFA'da kupalara katılmamıza engel teşkil edecek dosyaları temizledik. Henüz kendi dönemimizle alakalı borç ödememiz yok. Futbolcu ödemelerini ve geçmişten kalan borçları temizlemeye çalışıyoruz. TFF'nin hazırladığı Kulüpler Birliği'nin de destek verdiği yeni lisans talimatı devreye girerse, en azından bundan 2-3 sene sonra Süper Lig'deki hiçbir kulübün bu ve benzeri sıkıntılarla karşılaşacağını zannetmiyorum. Çünkü önlem önceden alınmış olacak" şeklinde konuştu.

"SON 4 YILDA OLUŞTURULMUŞ BİR UCUBEDİR"

Onur Kıvrak'ın Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvurmasıyla ilgili olarak da Ahmet Ağaoğlu, "Onur başvuruda bulundu. Hukukçuların söylediği kadarıyla anlaşmaya aykırı bir başvuru. 1 Mart'a kadar Anayasa Mahkemesi'nin kararı var, o yüzden herkes acele ediyor. Çünkü Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na bu kapıdan giren dosya öbür kapıdan yıldırım hızıyla çıkıyor ne hikmetse. Hep da belirli isimler etrafında dönüyor. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu denilen şey Türk futbolunda son 4 yılda oluşturulmuş bir ucubedir. Anayasa Mahkemesi kararıyla toprağa gömülecek. Çok enteresan ve ilginç bir şey" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ahmet Ağaoğlu: 2-0'dan 2-2 Hoş Bir Sonuç Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement