Altay ile anılan Ricardo Quaresma, Vitoria Guimaraes'e imza attı - Son Dakika
Spor

Altay ile anılan Ricardo Quaresma, Vitoria Guimaraes'e imza attı

Türkiye'de uzun yıllar Beşiktaş, geçtiğimiz sezon da Kasımpaşa forması giyen Ricardo Quaresma, ülkesine döndü. Vitoria Guimaraes, haftalardır İzmir ekibi Altay ile anılan yıldız oyuncuyla anlaştığını sosyal medyadan duyurdu.

07.09.2020 21:08  Güncelleme: 21:22

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren ve bu takımdan ayrılan Ricardo Quaresma'nin yeni takımı belli oldu. Günlerdir İzmir ekibi Altay ile anılan Portekizli oyuncu, ülkesinin ekiplerinden Vitoria Guimaraes'e imza attı.

"ÇOK YAŞA KRAL"

Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımı, sosyal medyadan 'Çok yaşa Kral' başlığıyla yayınladığı video ile tecrübeli futbolcunun transferini duyurdu.

SON OLARAK KASIMPAŞA'DA OYNADI

Portekizli futbolcu, son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa forması giymiş ve çıktığı 27 maçta 4 gol atmıştı. Quaresma; kariyerinde Sporting Lizbon, Barcelona, Inter, Chelsea, Al-Ahli ve Porto'da da ter döktü.

Altay ile anılan Ricardo Quaresma, Vitoria Guimaraes\'e imza attı

Son Dakika Spor Altay ile anılan Ricardo Quaresma, Vitoria Guimaraes'e imza attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mıstık: q7 nin kıymetini bilemediler birdaha böyle yetenek gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 0 0 Yanıtla
  • Şamil: Allah yolunu açık etsin Q7.Seni bu ülkede anlayacak kadar futbol zekası olan yönetici ve t.direktör yok.Sergen gibi adam dahi bu futbol dehası yeteneğe burun kıvırdı ya o da iflah olmayacak Beşiktaşta anlaşılan.Bu adamın Beşiktaş'a çok emeği oldu.Bütün camia söz birliği etmişçesine bu adamcağıza ihanet etti.Vefasızlık yaptı.Takıma verdiği gönül sıcaklığını,bağlılığı hiç biri hissetmedi.Geçen sezon bu adamın yokluğu Beşiktaş takımında hissedildi anlayana.Bu sezon bu adamın ahı bu takımı tutacak. 0 0 Yanıtla
  • Futbolsever : Adam iyi futbolcu oynamak istediği zaman oynar 0 0 Yanıtla

Advertisement